Prošla je kroz haos: Djevojka iz Lukavca se oporavila od COVID-19

Radiosarajevo.ba
Prošla je kroz haos: Djevojka iz Lukavca se oporavila od COVID-19
Facebook / Sandra Šahat

Sandra Šahat, djevojka iz Lukavca mnoge je dirnula svojom pričom nakon što je saznala da je zaražena COVID-19. Osim borbe s teškom bolešću, Sandra se susrela i sa brojnim prijetnjama i osudom okoline.

Djevojka iz Lukavca oboljela od COVID-19: Dobijam prestrašne prijetnje...

"Doživjela sam stravične osude i prijetnje nakon što je objavljeno da sam zaražena koronavirusom", kazala je u ispovijesti za Radiosarajevo.ba Sandra Šahat, 27-godišnjakinja iz Lukavca kod koje je potvrđena infekcija COVID-19. Za naš portal otkrila je kako se zarazila i sa čim se, osim ove bolesti, bori u BiH.

Podsjetimo, nakon što se vratila s kruzera u Majamiju ispoštovala je sve mjere, bila u izolaciji zbog čega je i spriječila dalje širenje koronavirusa u Lukavcu.

No, ubrzo su joj počele stizati stravične prijetnje putem društvenih mreža.

Prijetnje su se javile od momenta otkako je objavljeno da ima jedna zaražena osoba u Lukavcu koja je došla sa kruzera. Mnogi su pitali na portalima ko je osoba i mnogi su objavili moj profil javno, pa neki čak i kod koga i od koga sam iznajmila stan. Dobila sam strašne poruke. Ljudi su mi se javljali s mnogim prijetnjama. Ako izađem, oni će mi svašta uraditi. Osuđuju čak i mog oca koji je došao na aerodrom po mene, u trenutku kad nisam ni znala da imam virus”, rekla je Sandra za naš portal.

Nakon hospitalizacije i liječenja na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla, Sandra se prije nekoliko dana u potpunosti oporavila od COVID-19. 

Potvrdu oporavka za zaraze koronavirusom Sandra je objavila i na svom Facebook profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije