Profesorica koja skandalozno poredi 1. mart i 9. januar: Studenti traže sankcije za Sabinu Silajdžić

/ Komentari (59)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I ja skandalozno podrzavam Sabinu Silajdzic.

Aj bog.

King

Pa ja, tako su vas je bakir i alija naucili da neistomisljenike treba odstraniti...

Padaj silo i nepravdo

U koordinaciji sa Spahinom 14, Poljinama i Asocijacijom najmlađih Mladih muslimana, lomača se uveliko loži!

Robot

Taliban studenti.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Toliko o autonomiji Univerziteta. Bilhajr, UNSA! Rame uz rame sa slobodnomislećim svijetom Irana, Pakistana, Afganistana. I univerzitetima kuma i sultana Erdogana!

Guest

Nek slabi ko šta hoće, NARAVNO OD SVOJIH PARA

Tuka

Neka gospođa ima svoje mišljenje ali je indikativno da se njeni stavovi podudaraju u velikoj mjeri sa SANU propagandnom, ideologijom, a oni jednostavno, dokazano na našim sudbinama nisu i ne mogu biti u pravu. Da be govorim kako joj je tajming za ovu priču loš. Perfidnjaci ovo njeno jedva čekaju.

EU je to

Prosečna neto plata u Hrvatskoj je 1.208 E.

Leon

Profesorica je sasvim u pravu. Jedini praznik BiH bi trebalo biti kad je potpisan Dejtonski sporazum.

jao

Kakvi SDA spinovi, strašno..

Haha

Izgleda da u talibanistanu i dalje nije jasno da tvz BiH NEMA službene praznike.

nlkckDFMKDFKk

Jehbeš Teheran. Ovi su stvarno izludeli ;)

Tomo

Ukinuti vnogo sa fakulreta. Nek ide u entitet predavati

mklmalkfmkMFK

Tragedija u sarajevu, razum se utopio u dedžal džihadu! Ili je ovo već tri decenije stara vest ?! ;)

Dzan

Njeno ponasanje je sizofreno. Brka pojmove naroda, nacije, etnogrupe, politickog naroda. U vrijeme 1992. BiH nije imala svoju naciju, pa su iz AVNOJa kao njeni ‘konstitutivni narodi’ prekopirane NACIJE JUGOSLAVIJE. Odavno nema Jugoslavije. Treba se osloboditi i njenih nacija kao etnosa, jer su to velikodrzavni insajderi. Sve sto se desavalo 1992. je realizacija velikodrzavnih projekata susjeda i borba za ocuvanje drzave BiH!.

Pa nije isto jer 9.1. Niko nije ubijen a 1.3. Jest

Pa ne mogu se porediti, jer 9.1.1992. Niko nije ubijen, a 1.3.1992. Je ubijen nikola gardovic usred sarajeva u po bijela dana, samo zato sto je mahao zastavom na vjencanju. I vi svakog 1.3. Slavite to ubistvo, jasno saljuci poruku svim srbima sta ih ceka u sarajevu.

Gost

Njeno ponasanje je sizofreno. Brka pojmove naroda, nacije, etnogrupe, politickog naroda. U vrijeme 1992. BiH nije imala svoju naciju, pa su iz AVNOJa kao njeni ‘konstitutivni narodi’ prekopirane NACIJE JUGOSLAVIJE. Odavno nema Jugoslavije. Treba se osloboditi i njenih nacija kao etnosa, jer su to velikodrzavni insajderi. Sve sto se desavalo 1992. je realizacija velikodrzavnih projekata susjeda i borba za ocuvanje drzave BiH!. ka Dzan Ni danas, a vjerojatno nikada i neće, BiH nema naciju. Devedeset druge su bili Muslimani (devedeset treće imenovani Bošnjacima) Srbi i Hrvati. Još uvijek je tako. Ne postoji bosanska ili bosanskohercegovačka nacija osim možda u nečijoj glavi.

Vi bi uzimali iz istorije samo ono sto vama pase

Njeno ponasanje je sizofreno. Brka pojmove naroda, nacije, etnogrupe, politickog naroda. U vrijeme 1992. BiH nije imala svoju naciju, pa su iz AVNOJa kao njeni ‘konstitutivni narodi’ prekopirane NACIJE JUGOSLAVIJE. Odavno nema Jugoslavije. Treba se osloboditi i njenih nacija kao etnosa, jer su to velikodrzavni insajderi. Sve sto se desavalo 1992. je realizacija velikodrzavnih projekata susjeda i borba za ocuvanje drzave BiH!. ka Dzan Kazes da su konstitutivni narodi prekopirani iz juge i da ih treba ukinuti jer juge vise nema. Tragom toga i Muslimani su tek u toj istoj jugi postali narod, pa bi onda i to trebalo ukinuti, jer ste se prije toga izjasnjavali kao srbi i hrvati islamske vjeroispovjesti. Sta cemo sad?

Role

Majke mi ako je gospođa čista...

yuyujioočokoik

Majke mi ako je gospođa čista... ka Role A ko je role danas onde čist? Ali čista srca i obraza pred Bogom obaveza je čovekova ;)

Role

Kazes da su konstitutivni narodi prekopirani iz juge i da ih treba ukinuti jer juge vise nema. Tragom toga i Muslimani su tek u toj istoj jugi postali narod, pa bi onda i to trebalo ukinuti, jer ste se prije toga izjasnjavali kao srbi i hrvati islamske vjeroispovjesti. Sta cemo sad? ka Vi bi uzimali iz istorije samo ono sto vama pase Jer nam nje bilo dozvoljeno da budemo Bošnjaci a prije Srba i Hrvata i vaši pra pra djedovi su bili Bošnjani dok vam nisu nametnuli kršćanstvo i nacije početkom 19. vijeka. Ti stvarno misliš da mi ne poznajemo istoriju? Kada su pravoslavci postali Srbi i kada su im nametnuli "krst" mačem i prijetnjom da prihvate kršćanstvo i odbace Boga Peruna i božicu Versnu. E moj šuplji komšija...

mhbkjjkkjk

Ajde rokice knjižurak u šakice pa pročitaj bar falsifikovanog porfirogeneta. U istoriji naroda na balkanu nigde se ne spominju stanovnici regije/banovine/grada republike... kao narod. Po vašoj pismenosti bez knjige, argumenta, promisli... i dubrovčani, ličani... bili bi narod.

Mojne me

Ni danas, a vjerojatno nikada i neće, BiH nema naciju. Devedeset druge su bili Muslimani (devedeset treće imenovani Bošnjacima) Srbi i Hrvati. Još uvijek je tako. Ne postoji bosanska ili bosanskohercegovačka nacija osim možda u nečijoj glavi. ka Gost Ne postoji, a trebala bi, kao i svuda na svijetu. Zašto ne postoji? Zato što se Hrvatska i Srbija napinje svim silama da ne postoji, a imaju pomagača na sve tri strane u BiH. Upravo iz tih razloga vama, tamo nekima, he i draga ova izluđenica. Ona možda sve skupa ne radi iz nekog ubjeđenja ali je korisni idiot u ovom slučaju.

SedamSekretara

Ovo je jedna petokolonašica šizofrena, tačno je, tajming njene objave ide tačno po BIA SANU planu, ona glupača ne zna ni šta govori ali nešto trtlja i još uvijek nastavlja, ali nastup u studiju je šlag na torti, tu se vidio cijeli stepen strastvenog ludila, tačno je za preko mašica. Ona treba na jedan duži odmor od fakulteta.

aekjfhaejFHIEJFKEJK

Jer nam nje bilo dozvoljeno da budemo Bošnjaci a prije Srba i Hrvata i vaši pra pra djedovi su bili Bošnjani dok vam nisu nametnuli kršćanstvo i nacije početkom 19. vijeka. Ti stvarno misliš da mi ne poznajemo istoriju? Kada su pravoslavci postali Srbi i kada su im nametnuli "krst" mačem i prijetnjom da prihvate kršćanstvo i odbace Boga Peruna i božicu Versnu. E moj šuplji komšija... ka Role Nije problem rokac to što mali perica i ti tako zamišljate život, istoriju... nego je problem što se tom metodologijom vođeni čitave katedre te učmale kasabe unisono slažu sa vama ;)

Haha

Izgleda da su ovoj profesorici odbrojeni dani u oslobodženom Sarajlabadu. Multietnićari su krenuli u omanju intifadicu. Nadam se da će uspjeti izvući živu glavu

Ako

Izgleda da su ovoj profesorici odbrojeni dani u oslobodženom Sarajlabadu. Multietnićari su krenuli u omanju intifadicu. Nadam se da će uspjeti izvući živu glavu ka Haha Zato Bursaći, Vaskovići, Puhala, Markovine, Dezulovići, Ivanovići... dobro prolaze u komšijsko/susjedskim kozmopolitskim sredinama. Razmisli malo!

BlueDevil

Jesu li to one Vehabijice i SDA podmladak, po matrici maknuti neistomišljenike. Dragi, studetni pročitajte dobro šta je Dr. Silijadžić napisala.

Treba kaznizi onog

Koji konstantno dovodi na tv face razne mrzitelje drzave BiH i Bosnjaka..to je glavni problem..nenad na svakom koraku gleda da izjednači SDA sa četaljima iz rs a i onim uzp ovcima iz kamenjara..

Haha

Zato Bursaći, Vaskovići, Puhala, Markovine, Dezulovići, Ivanovići... dobro prolaze u komšijsko/susjedskim kozmopolitskim sredinama. Razmisli malo! ka Ako Svi nabrojani su na muslimanskoj platnoj listi. Dakle najamni radnici. Ako imaš kakva saznanja da je profesorica na platnoj listi nekog drugog, slobodno obrazloži. Nego, da li na ovaj izmet koji si nabrojao negdje traje hajka kao na ovu u Sarajlabadu? Rekao bih ti da razmisliš, ali ne bi imalo smisla

Miki

Istina boli....

Xyz

Na njusci joj se vidi da je zlocesta I odvratna studenti djeco BOJKOTUJTE kuc.u...SIKTER

I tako

Svi nabrojani su na muslimanskoj platnoj listi. Dakle najamni radnici. Ako imaš kakva saznanja da je profesorica na platnoj listi nekog drugog, slobodno obrazloži. Nego, da li na ovaj izmet koji si nabrojao negdje traje hajka kao na ovu u Sarajlabadu? Rekao bih ti da razmisliš, ali ne bi imalo smisla ka Haha Pa slušaj, ovo je samo mali primjer, a recimo Ivanović je ubijen tako da je hajka na njega završena davno, završena sa smrtnim ishodom. Bursać se sakriva, toliko o njegovoj slobodi itd. da ti pretjerano ne obrazlažem jer mislim da nema svrhe. Uglavnom, mani me šuplje priče o Sarajlabadu iz mrakova komsijsko/susjedskih.

Još ovo

Pa slušaj, ovo je samo mali primjer, a recimo Ivanović je ubijen tako da je hajka na njega završena davno, završena sa smrtnim ishodom. Bursać se sakriva, toliko o njegovoj slobodi itd. da ti pretjerano ne obrazlažem jer mislim da nema svrhe. Uglavnom, mani me šuplje priče o Sarajlabadu iz mrakova komsijsko/susjedskih. ka I tako Samo da doda, Stambolić zakrečen, Džindžić ubijen...

Ajd ne lupetaj.

Jer nam nje bilo dozvoljeno da budemo Bošnjaci a prije Srba i Hrvata i vaši pra pra djedovi su bili Bošnjani dok vam nisu nametnuli kršćanstvo i nacije početkom 19. vijeka. Ti stvarno misliš da mi ne poznajemo istoriju? Kada su pravoslavci postali Srbi i kada su im nametnuli "krst" mačem i prijetnjom da prihvate kršćanstvo i odbace Boga Peruna i božicu Versnu. E moj šuplji komšija... ka Role .............. Jedini koji su sve pokrenuli su prvo Hrvati u 6. vijeku, zatim kratko zatim i Srbi u 7. vijeku. Ti ¨Bosnjani¨ kako ih ti nazivas nisu nista drugo nego zaenklavljeni Hrvati.

Sta kaze genetika?

.............. Jedini koji su sve pokrenuli su prvo Hrvati u 6. vijeku, zatim kratko zatim i Srbi u 7. vijeku. Ti ¨Bosnjani¨ kako ih ti nazivas nisu nista drugo nego zaenklavljeni Hrvati. ka Ajd ne lupetaj. . Prica ti nema uporise u nauci. Vecina katolika u BiH i Dalmaciji gotovo da nema slavenske pretke, a preko 67% ih ima vecinsku dinaroidnu haplo grupu. Ti se hrvatisj u neznanju. Ni Bosanski pravoslavci nemaju vecinske pretke slavene. Ni oni nisu genetski slaveni Srbi. To sto siljite izvan nauke je suplja.

NAM

Ni danas, a vjerojatno nikada i neće, BiH nema naciju. Devedeset druge su bili Muslimani (devedeset treće imenovani Bošnjacima) Srbi i Hrvati. Još uvijek je tako. Ne postoji bosanska ili bosanskohercegovačka nacija osim možda u nečijoj glavi. ka Gost . Znate li… .. da nacije Kraljevine SHS napravise podjelom stanovnistva po krstu i jeziku pa i u BiH. Od pravoslavaca napravise ju naciju srbe, a od katolika hrvate iako ne poticu iz Hrvatske i Srbije. Muslimani ne dobise naciju mada su isti, staroevropski narod, dinaroidne haplogrupe, istog jezika! Samo da nema Bosne i Bosanstva. U AVNOJu prekopirase naciju Ju u “narode” BiH, pa to klonitase u Dejtonu! Lazni “konstituentni narodi”. Zanimljivo, ali BiH nema teritorije nidijasporu susjednih zemalja!

Saznaje se

Da profesorica i onaj Bazdulj u Bgd (ha se okupa) organizuju Univerzitet u Leskovac, pod pokroviteljstvom babe Fikreta

Mufi

>>Neka gospođa ima svoje mišljenje ali je indikativno da se njeni stavovi podudaraju u velikoj mjeri sa SANU propagandnom, ideologijom, a oni jednostavno, dokazano na našim sudbinama nisu i ne mogu biti u pravu. Da be govorim kako joj je tajming za ovu priču loš. Perfidnjaci ovo njeno jedva čekaju. ka Tuka<< Vozdrica, ograničenko talibanoviću

Bale

Ukinuti vnogo sa fakulreta. Nek ide u entitet predavati ka Tomo Najbolje bi bilo sve što misli svojom glavom spaliti na lomači

ASD

SDA Jugend se opet javlja sa prijedlozima za skidanje glava. Mrš tamo balavurdijo, ni u mu*ima niste bili kad je bio rat i pojma nemate.

Maslacak

Kakvo se zlo krije u njima... I u onom njenom lezilwbovicu boze sacuvaj... ebo li vam dinokio mamu I nanu😊 samo se k otite isto dzukele...

Maslacak

Izgleda da u talibanistanu i dalje nije jasno da tvz BiH NEMA službene praznike. ka Haha OTVORIM GOGLE KALENDAR KAD GLE CUDA SVI BIH PRAZNICI UPISANI I OBOJENI😊😊😊 NARAVNO NECE NIKO BOJITI NE POSTOJECU GE NOCIDNU SM RDLJIVU TVOREVINu😆🙄🫡 POZ UZ PJESMU PLACITE ZA.MNOM JESENJE KISE CMOK😆

Maslacak

Ni danas, a vjerojatno nikada i neće, BiH nema naciju. Devedeset druge su bili Muslimani (devedeset treće imenovani Bošnjacima) Srbi i Hrvati. Još uvijek je tako. Ne postoji bosanska ili bosanskohercegovačka nacija osim možda u nečijoj glavi. ka Gost ALO OPISMENI SE PA OPET SVRATI..AJD SAD LIJEPO.... U T R I LIJEPE....

Bosnjanin je onaj iz doline rijeke bosne, tj.nije

Jer nam nje bilo dozvoljeno da budemo Bošnjaci a prije Srba i Hrvata i vaši pra pra djedovi su bili Bošnjani dok vam nisu nametnuli kršćanstvo i nacije početkom 19. vijeka. Ti stvarno misliš da mi ne poznajemo istoriju? Kada su pravoslavci postali Srbi i kada su im nametnuli "krst" mačem i prijetnjom da prihvate kršćanstvo i odbace Boga Peruna i božicu Versnu. E moj šuplji komšija... ka Role A ko vam to nije dozvoljavao da budete bosnjaci? Ni na jednom popisu stanovnistva u bih 150 g. unazad nigdje nema bosnjaka. Ni u turskoj ni u austriji se niste izjasnjavali kao bosnjani vec kao turci. Pa neopredjeljeni, pa srbi i hrvati i jugoslaveni, cak se ni na prvom demokratskom popisu 1991. niste izjasnili kao bosnjaci, valjda vam je i tada mrtvi tito branio. Dakle, svi su oni znali da bosnjaci tj.bosanci nisu narod vec geografska odrednica kao dalmatinac ili slavonac i da bi onda i njima morali dati to isto. To ce ti potvrditi svaki ozbiljan istoricar u svijetu, osim vasih mladomuslimanskih.

Cash

Neverovatna krvožednost opstaje u institucijama. Politizovanje institucija je najelementatnija nesposobnost društva da čuje i razmatra mišljenje koje se razlikuje o mišljenja većine. Kada na kraju budu saznali da su ih političari prodali za šaku srebrnjaka, ne bih bio u njihovoj koži. Ceo svet se ubrzano menja, dok me ljudi iz univerziteta podsećaju na izjavu Šešelja o klanju s zarđalim kašikama. Najobičnije udbaško krme! Možda on ima doktorat prava, ali mi je način ophođenja i izražavanja na nivou primata. Doktorki Silajdžić svaka čast. Redak primer javnog izgovora istinitih činjenica. Kada mnogi shvate da je arogantno odnos prema narodima koji žive u istoj državi samo maska politikama bezbednosti, bojom se da će vrsni, kvalitetni pojedinci iz BiH propustiti mnoge prilike za jačanje same države zbog okova svog ubeđenja.

Cash

Njeno ponasanje je sizofreno. Brka pojmove naroda, nacije, etnogrupe, politickog naroda. U vrijeme 1992. BiH nije imala svoju naciju, pa su iz AVNOJa kao njeni ‘konstitutivni narodi’ prekopirane NACIJE JUGOSLAVIJE. Odavno nema Jugoslavije. Treba se osloboditi i njenih nacija kao etnosa, jer su to velikodrzavni insajderi. Sve sto se desavalo 1992. je realizacija velikodrzavnih projekata susjeda i borba za ocuvanje drzave BiH!. ka Dzan Trebao bi da malo bolje i više čitaš istoriju. Kako iznosiš nepovezane floskule, neko bi pomislio da mnogo znaš. Srbi, Hrvati, muslimani (sa malim: m), Muslimani (sa velikim: M, Bošnjaci (nije mi jasno kako, pošto su građani države Bosne - Bosanci, a nisu iz Bošnje, tj. Bošnjaci... Mnogo bi ti bilo jasnije da pogledaš film Nož (ima ga na YouTube-u). Tada će ti valjda biti jasnije

Cash

Jer nam nje bilo dozvoljeno da budemo Bošnjaci a prije Srba i Hrvata i vaši pra pra djedovi su bili Bošnjani dok vam nisu nametnuli kršćanstvo i nacije početkom 19. vijeka. Ti stvarno misliš da mi ne poznajemo istoriju? Kada su pravoslavci postali Srbi i kada su im nametnuli "krst" mačem i prijetnjom da prihvate kršćanstvo i odbace Boga Peruna i božicu Versnu. E moj šuplji komšija... ka Role Trebao bi da znaš da Srbi nisu silom postali hrišćani I da se nisu odrekli svog Svaroga, Peruna, Kurt... Drugo, Srbi nikada nisu (za razlikuje Hrvata, a na instruisanje Vatikana) pokrštavali druge narode I treće, mešaš teritorijalnu pripadnost s narodima. Kada to u glavi budeš mogao da razdvojiš, mnogo će ti biti jasnije.

Dana

Ukinuti vnogo sa fakulreta. Nek ide u entitet predavati ka Tomo Ona već predaje u entitetu. U pitanju je entitet FBiH. A to kako si nazvao profesoricu možeš biti jedino ti.

Dana

>>Neka gospođa ima svoje mišljenje ali je indikativno da se njeni stavovi podudaraju u velikoj mjeri sa SANU propagandnom, ideologijom, a oni jednostavno, dokazano na našim sudbinama nisu i ne mogu biti u pravu. Da be govorim kako joj je tajming za ovu priču loš. Perfidnjaci ovo njeno jedva čekaju. ka Tuka<< Ha ha ha,kad se uzme u obzir ovaj tvoj komentar,nadimak ti u potpunosti odgovara.

Dana

Njeno ponasanje je sizofreno. Brka pojmove naroda, nacije, etnogrupe, politickog naroda. U vrijeme 1992. BiH nije imala svoju naciju, pa su iz AVNOJa kao njeni ‘konstitutivni narodi’ prekopirane NACIJE JUGOSLAVIJE. Odavno nema Jugoslavije. Treba se osloboditi i njenih nacija kao etnosa, jer su to velikodrzavni insajderi. Sve sto se desavalo 1992. je realizacija velikodrzavnih projekata susjeda i borba za ocuvanje drzave BiH!. ka Dzan Ti si pobrkao lončiće. Ako je tako kao što kažeš odgovori mi na na slijedeća pitanja: 1.Kako je onda NDH ( koja je obuhvatila i teritoriji današnje BiH) sprovodima rasne zakone? Kako je Pavelić i oni koji su bili hrvatsko cvijeće te također popunjavali redove njegove vojske i handžar divizije ,znali ko su Srbi,Jevreji i Romi? Kako se desilo da su ti narodi zvjerski mučeni i ubijani,a bilo je dovoljno da si pripadnik jednog od tih naroda ,pa da budeš ubijen. Znaš ,da mi djed nije preživio logor njegova loza bi bila zatrta od strane ovih gore monstruma ,baš kao što su zatrte mnoge porodice samo zato što su njeni članovi pripadali određenom narodu. To što su se tvoji članovi porodice u zavisnosti od političke situacije drugačije izjašnjavali na popisima stanovništva je lično tvoj problem . Moji su se uvijek izjašnjavali kao Srbi. Tako je bilo,tako je i tako će ostati,a ti i dalje lupetaj u svojim komentarima. A i zapisnici sa sjednica ZAVNOH-A dokazuju da lupetaš.

Dana

Profesorica je sasvim u pravu. Jedini praznik BiH bi trebalo biti kad je potpisan Dejtonski sporazum. ka Leon Tačno, naravno pored 1. 2. i 9.maja.te bitnih vjerski praznika sve tri monoteističke religije.

FF33-M44

Kako samo S H Botovi brane ovu ludaću, kako im odgovaraju nečinjenice koje ona benavi, a da pritom vrijeđaju državu, negiraju i naciju i narod, e eto dokaza da je dotična po projektu sve ovo napisala i izgovorila, vidi se čiji je i član bila, po njoj nema građana ove zemlje, kakva spodoba ali ona je navodna znanstvenica a znanost koju ona predvodi je davno riknula ovdje, gdje nam je ta ekonomija i privreda kad je ovakva stručnjakinja predstavlja. Meni se čini da su nju i ova Nipadija otjerali kad su skontali o kakvoj se betinji radi. Total dlabu.

Bljak

Kako samo S H Botovi brane ovu ludaću, kako im odgovaraju nečinjenice koje ona benavi, a da pritom vrijeđaju državu, negiraju i naciju i narod, e eto dokaza da je dotična po projektu sve ovo napisala i izgovorila, vidi se čiji je i član bila, po njoj nema građana ove zemlje, kakva spodoba ali ona je navodna znanstvenica a znanost koju ona predvodi je davno riknula ovdje, gdje nam je ta ekonomija i privreda kad je ovakva stručnjakinja predstavlja. Meni se čini da su nju i ova Nipadija otjerali kad su skontali o kakvoj se betinji radi. Total dlabu. ka FF33-M44 Botovi se napinju na sve načine, a najviše kevču na istinu jer to je i sav koncept. Ubij istinu, nametni svoju izmišljenu, budi agresivan, nikad ne idustaj. Ali dzabaaaaaa! Vidim gore u komentarima, izleti i poneka ekavica pored mora bjesomucnog guslanja. Znaš, rade, bore se za Srpsko pitanje. Kako to rade? To rade lažući, negirajući, obezvrijeđujući, agresijom, cinizmom, fašizmom...uglavnom sve hrišćanskim metodama. A posebno su ljigavi kada se još počnu pozivati na partizaniju. Pljuc!

Adio

>>>>Neka gospođa ima svoje mišljenje ali je indikativno da se njeni stavovi podudaraju u velikoj mjeri sa SANU propagandnom, ideologijom, a oni jednostavno, dokazano na našim sudbinama nisu i ne mogu biti u pravu. Da be govorim kako joj je tajming za ovu priču loš. Perfidnjaci ovo njeno jedva čekaju. ka Tuka<< Ha ha ha,kad se uzme u obzir ovaj tvoj komentar,nadimak ti u potpunosti odgovara. ka Dana<< Al trzate na komentar! I to evo drugi put. I da se pozdravim sa onim prvim. Vozdrica lažni partizan. Ustvari greška, vizdrica turkoliki cetalju.

KAUZALITET ZLA

Dok se BiH i CG ne oslobodi NACIJA Kraljevine SHS (lazni konstitutivni narodi), nece se zavrsiti raspad JU, niti ce biti mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu. Kraljevina SHS sa 3 nacije je opak velikodezavni projekat, uzrok ratova, nestabilnosti, pogroma i progona na Balkanu u XX vijeku!

Zbor

Koliko je na ovom portalu komentara secesionistickih botova, za nepovjerovati. Postaje besmisleno iznositi misljenje naspram AI robota. Automatski lajkuju.

Sova

Žena je govorila o onom što je prethodilo ratu a ne o samom ratu .

TO BI TREBAO BITI DAN ŽALOSTI

Profesorica je sasvim u pravu. Jedini praznik BiH bi trebalo biti kad je potpisan Dejtonski sporazum. ka Leon

/ Najnovije