Profesor Trnka: Schmidt je pokazao da se nešto mora konkretno poduzimati

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ss

Kasime, sto bolan ne kaza Aliji sta potpisuje u Daytonu? Dva Kasima, dva dr ustavnog prava, odgovorni za tolike decenije neizvjesnosti.

Ss

Srbe i Hrvate izvan Srbije i Hrvatske, u drzavama bivse YU, napravila je Kraljevina SHS kao svoje nacije nakon popisa 1921. podjelom stanovnistva po vjeri i maternjem jeziku. Katolici hs jezika=hrvati, pravoslavci=srbi,

Fatalne greske UN i MZ prema RBiH!! Hoće li opet podbaciti?

EU, UN i NATO su mogli spriječiti krvave, balkanske velikosrpske ratove 90-tih. €Da nije EU i UN nametnuo embargo na oruzje drzavama bivse SFRJ nebi bilo ratova na Balkanu krajem XX vijeka. Srbija ih nebi smjela pokrenuti!! Nebi se desili stravični zločini i progoni nad Bošnjacima 1992. €€Da je UN sacuvala svoje Zasticene zone nebi se dogodio genocid u Žepi i Srebrenici niti bi ona potpala pod vlast genocidnog entiteta. €€€Da nije NATO zaustavio oslobodilacke akcije Armije RBiH 95-te,nebi bilo fasistickog, aparthejdnog Dejtonskog uredjenja BiH. Dejton se nekon toga mogao potpisati u bilo kom obliku.€€€€Da nije bilo Dejtona opstala bi neizmjenjena RBiH. Nebi bilo genocidnih i uzp entiteta i kantona, lazne konstitutivnosti. Danas bi bili stabilna moderna drzava, članica EU i NATO! €€€€€Mjesto da puste R BiH vojno oslobodjenje oni su je porazili, razvalili demokratiju, društvo i stavili pod kontrolu agresorske Srbije.Zašto? Dejton je kvarna roba!Krvave ruke.Mora se dokinuti. Radi mira

Mladomuslimanski rezervat

Zavisi gdje gledas, zavisi to kod tebe

Guest

Guest Zna gospodin Schimdt sta treba raditi,ali je mislio da ce doci pameti koju nema. A tu mu je pomogao conk Zeljko Cvijanovic. Sta ce sa sinovima kad dodje kraj svega?

/ Najnovije