Profesor iz Beograda još 2021. upozorio: Eksploatacija litijuma u Srbiji ugrozit će život u BiH!

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komentar

Zavadi pa vladaj, stara doktrina, provjerena! Bitno je da se narod zavadi, po raznim osnovama, da se mrzimo i cekamo da se svetimo. I tako zivot prodje, a profiteri od sve te mrznje zadovoljno trljaju dlanove. Prodali su nas, za sitnis a mi u transu ethno nacionalisticke mrznje! Probudu se narode, dok jos imamo vremena!

Nxnyn

E šta reče Evlija za bosanćerose svaka mu čast.Ovu rečenicu treba ugraditi u himnu Bosne ,a njemu posthumno dati nobelovu.

Istrebljivanje kancerom

Okupatorske sluge u vidu naci gej stranaka na podrucju exyu ce definitivno istr****t komplet ukleta slavenska plemena

***

NIKADA NIŠTA DOBRO DA DOĐE OD V***

***

***

Ako je bude,

Biće to rak rana svima

semaleonardo

Ljubi vas Fackoooooo

Voxo

***

***

***

Pa pogani pseto

Zato je i potpisao.Jer u ratu nije mogao pobiti sve kako je rekao i planirao pa hoće liyijumom

Bosanac, ne mere drukčije

Fino, ovo djeluje kao sinhronizirana agresija. Na zapadnoj granici razvalili izvor Une, a na istočnoj kopaju litij. Sve u skladu s "prijateljskom" Hrvatskom, kako voli reći Plenković i još višu u skladu sa Srbijom kao državom koja pošuteje suverenitet naše države. Mamice im u š ljive

***

***

Ama jaaa...

Ko god sta zeli da izgradi u susjedstvu, namah plahali stramotno i skandalozno ugozava bejha. Pa nema veze je li to brana na Uni u HR, je li to odlagaliste otpada u Posavini, je li to litijum u Srbiji...On ugrozava i najbolje je da se pretvori u divlju macku i nestane u sumi zauvijek. Pa cak i ako nije direktni susjed, opet on svojim drskim, uvredljivim bulaznjenjem kao primjerice Orban ili Putin, cini stetu beejhaaa.... Pa jaaa, jasta radi....

/ Najnovije