Profesor Halilbegović: Cijena goriva na pumpama pada, ali to bi mogao biti loš znak

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

saša

Hvala velika Profesore i nabi si dipomu na k....!

neko

A može biti da su se rezervoari napunili i da se sada vidi gramzljivost naftnih kompanija koje su iskoristili situaciju i učetvorostručili profite i sada du doveli do toga da je došlo do pada potražnje Ako Bog da sada će svi početi ekonomičnije trošiti gorivo pa će im pad potražnje biti još veći

Tuner

Profesore naspi ti sebi po cetiri marke

Cujemo li se..

..profesoreeee

Halile moj....

.... niko na svijetu se nije usudio da prognozira glede recesije, osim tebe, i to uz milimetarsku preciznost *Postoje verzije da će doći do recesije do kraja godine, ali ja vjerujem da bi blaga recesija mogla doći polovinom naredne godine i trajaće godinu dana.*.... malkice arogantno, halile?

Momo

.... niko na svijetu se nije usudio da prognozira glede recesije, osim tebe, i to uz milimetarsku preciznost *Postoje verzije da će doći do recesije do kraja godine, ali ja vjerujem da bi blaga recesija mogla doći polovinom naredne godine i trajaće godinu dana.*.... malkice arogantno, halile? ka Halile moj.... A nije malo, nego ne moze vise arogantnije biti. Ne znam sta je prije prognozirao. Dnovninar nadje strucnjaka bas kakav je i on novinar

Buhiki

Nema šta, profesor nas je prosvijetlio... Ovakva stručna analiza zasnovana na nepobitnim dokazima ravna je njegovom doktoratu.

amkonlux

Ti kao da si đak,a ne profesor

N

Ovaj prokišnjava naveliko ali u pravo vrijeme evo grmi već, koji profesor u Travniku kupljena diploma garant

/ Najnovije