Profesor Budimlić o slučaju iz Mostara: Naša policija je, nažalost, zapuštena

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jbg

Nije zapustena nego bezobrazna,korumpirana. Ti sa cvajom mozes vozit god. dana neregis. Pogledajte njihova vozilakuce,stanove itd. Zalostno je to bgm. Hocemo drzavu a temelji nevaljaju. Kukaju na slaba primanja itd a malo tko nevozi auto od 10.000km,lik za 15g.staza uspio kupit pos.prostor,stan u Sar. Jos se hvali nisam bio nikad u kreditu.

Samoo

Budnjo se.pita. ..hej budnjo... Bolan budnjo

Drot

Policija se mora obrazovati kao i za svaki drugi posao. Nije dovoljno biti samo fizički spreman - jak, nego imati i određeno znanje Sa kursom i obukom od 10 mjeseci njemu se daje vlast, oružje, pendrek , službeno vozilo, benificirani staž .....i povlaštena plaća. Zato se bez dobre štele i ne može doći do tog zaposlenja a dugovi se moraju vračati.

Koel

Mali klosar navijac ultrasa pravio probleme po istocnom mostaru od ranije poznat policiji bjezao prilikom zaustavljanja trebali su mu bubrege odbiti klosarcic

/ Najnovije