Profesor Azinović: 'Djeluje da je mladi napadač bio radikaliziran. Prijetnja su društvene mreže'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cujemo li se proFsore..

..kad vec eto pametujes...u tvom expozeu nedostaje fakt KO stoji,uopste,iza projekta zvanog IS...i pticice na grani pjevuckaju o tome...ali eto,ti ili ne znas,ili nije bas uputno o tome javno (#cuvajposobudimainstreem)..

xxx

Puna je bih takvih debila, poslati na robiju, i njega i roditelje

Pitanje

***

too

..kad vec eto pametujes...u tvom expozeu nedostaje fakt KO stoji,uopste,iza projekta zvanog IS...i pticice na grani pjevuckaju o tome...ali eto,ti ili ne znas,ili nije bas uputno o tome javno (#cuvajposobudimainstreem).. ka Cujemo li se proFsore.. Ko?

Ljiljan:***

***

Okolo, naokolo

i expert ne rece nista u vezi bejha vehabija i islamske zajednice?

Iva

Kako neko ovog šarlatana zove ekspert Nije bio napad na Izraelsku ambasadu nego na policajca na cesti Trebao si navesti i pokušaje atentata na Nesica Dodika Vucica Ti si nula od čovjeka

BosKrupa

Neko je jedva docekao da se nesto desi da bi se moglo pisati i truniti o islamskom terorizmu, fanatizmu idr. Pa istraga jos nije takoreci ni zapocela a vec se donose zaključci za ovo ili ono. Ni Mup jos ne zna prave razloge.

Sve je to amerika.

I ove teroristicke akcije dolaze odatle sto ameri chepaju Arape konstantno, zadnjih par decenija, sto direkt oni, sto preko njihove orke, tzv izrahela. Uzgred budi receno, svi znamo da je i ISIL americka kreacija. Bas kao i mudzosi prije ISIL-a. Sve je to samo posljedica americkog djelovanja.

???

>>Kako neko ovog šarlatana zove ekspert Nije bio napad na Izraelsku ambasadu nego na policajca na cesti Trebao si navesti i pokušaje atentata na Nesica Dodika Vucica Ti si nula od čovjeka ka Iva<< Mislis kako je selefizam napravljen na Zapadu kao pokusaj reforme islama na kolonijalizmu prihvatljiv oblik i prihvacen kao psetosavlje i rasno cisto U katolicanstvo?

***

Isto kao optuzivat papu i katolike za ekstremizam protestantske Westbirough Baptist Church i traziti da ih papa urazumi i katolici odbace.

Hmmm

i expert ne rece nista u vezi bejha vehabija i islamske zajednice? ka Okolo, naokolo Niti kako je psetosavska CpC jeres stvorila *****ki pokret u staroj i unistila socijalisticku jugoslaviju sa serbskim pravoslavnim cionizmom..

Bilik

To je vehbiaijev sin

Cuj

To je vehbiaijev sin ka Bilik Vehbiaj doktrina je zvanicna doktrina Saudijske Arabije. Zasto Saudija nije osovina zla?

Matrixus

Oglasio se stručnjak za ništa, a ni muka o obuci ruskih terorista u kampovima, o Schmidta, o reviziji istorije, o poništavanju ljudskih prava i napadima na Slavena Kovačevića, a ove glupane kao ovaj mali terorista je takođe neko obučavao i godinama im ispitao mozak, ali gdje si profesore prije da se to spriječava a ne nakon napada da sad ti kažeš ono što smo mi kao glupi pa ne vidimo.

***

***

***

***

/ Najnovije