Prof. Samardžić: Vučić ostaje "Putinova figura", Dodik je karikatura

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Damir

Mislim da je ovaj lik postao karikatura, kao što su bosnjački portali postali cirkus u kome se naivni narod kontaminira pogrešnim i beznačajnim likovima. A što se tiče Dodika, mislim da nikada nije imao veću podršku

Bosanac

*vas ovaj mir gdje su ovi genocidasi okupirali pola Bosne dajte nam puske da oslobodimo Bosnu *

****

Mislim da je ovaj lik postao karikatura, kao što su bosnjački portali postali cirkus u kome se naivni narod kontaminira pogrešnim i beznačajnim likovima. A što se tiče Dodika, mislim da nikada nije imao veću podršku ka Damir Haha haha haha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha HAHAHA HAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA bjež' budslo

Majk

Tako je, Dodik je baš karikatura, korisni idiot.

°•°

Gdje ovoga nadjoste, MORA DA STE BAS OCAJNI KAD ANGAZUJETE OVAKVE DA VAM VRACAJU NADU... ka SVAKOGA DANAS NAZIVAJU PROFESOROM Jes' vala. U pravu si! Nama, cijelom svijetu Ukrajina je je vratila nadu. Osim Siriji, Venecueli, srbiji i još nekom mjestu ili državici za koju niko nikada nije čuo... Buhahaha

Politicar

Rekao si sta si imao, ***

Znaci

Znaci da u srbiji osim nekoliko gospodja koje javno istupaju protiv autokratskog sistema u srbiji ima jos normalnih i pametnih ljudi poput profesora Samardzica.To mi je drago cuti,ali krkani i zaglupljene siroke narodne mase podrzavaju dodika i vucica vjerujuci da ce ih povesti u nove agresije kako bi mogli pljackati,ubijati ,silovati.i plijen nositi kuci.

Zaboravio si profesore reci da je Smrdija u vrhu Bidenove liste za ravnanje! Kad budu Rusiju ravnali prvo ce Smrdiju Licenherstvo se na zapadu rigorozno kaznjava!

.

Srbokatolik

Pravoslavlje, najveće satanističko zlo koje su Turci iskorenili tamo gde je nastalo 1054g i 500g ga držali u ropstvu da miruje, a posle njih se sa Svetskim ratovima i genocidima širi? Može li od 95g ogorčene Četnike da uteši Putinovo otimanje ukrajinske obale i mora, kad oni nisu mogli zbog povampirenih Branitelja oteti hrvatsko 90ih?

Nportal

ŠTA STVARNO ZNAČI "ALAL VERA"? Izraz potiče iz doba Turaka.

Đojleni

Cela srpska istorija je laž. Šešelj vas u huškanjima 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

jovan

samardzic los covek..kvaziintelektualac

/ Najnovije