Prof. Lavić o "Strateškom kompasu": Licemjerje, cinizam i neodgovornost dijela EU

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Gospodine Lavic to vi sad utvrdili. Pa znate kakvi su bili u ratu i embargu. Vuk dlaku mijenja cud nikada. Orban je "fin" dobio je suskavac.

Habuhabuhabu

Možemo li u svakoj evropskoj državi tražiti barem po jedan muslimanski entitet ili izbornu jedinicu.

Samo vi sutite

Prof. Lavicu hrvatska kroz sve institucije EU,NATO saveza itd svojom propagandom baca ljagu na BiH i bosnjake,a iz BiH nekoliko politicara i intelektualaca brani svoju domovinu.Ne radi se to tako prof.Lavicu.Treba angazirati sve propatriotske snage BiH te stalno i to na dnevnoj bazi argumentirati nasrtaje neonacista plenkovica,milanovica ,covica, vucica,dodika i ostale razbijace BiH,te obavjestavati svjetsku javnost.

Boske

Previše se uzdigli ovi Latini ,ko misle mi smo EU ,mi smo NATO.Zaboravili da su sve imperije prije ili kasnije raspale.Jednog jutra kad se probude a raspao se NATO a Srbi požele da vrate SRK a raspala se EU i nema bespovratni kredita.A podmetali nogu svima kad su ostvarili svoje ciljeve.

Muslimanske lujke

Cijenim da je EU zrela da im “Bosna” opali jedne sankcije. To bi se dalo zaključiti iz retorike bosanskih sunita

Boske

Kako ovaj putinovac Čović kad mu nije nešto po volji šalje sitna pisma na sve adrese i govori kako Hrvati nisu poželjni u BiH.Zbog čega bošnjački političari i intelektualci tkođe ne pišu na sve relevantne adrese u EU i svijetu i jasno kažo da je posve vidljivo da je na sceni međunarodna urota protiv države Bosne i Hercegovine a samo iz razloga jer muslimani su većinsko stanovništvo.Pa ako bi uzeli da je obrnuto da u BiH ima 50 % i nešto više katolika Hrvata a da je Bošnjaka muslimana koliko je sad Hrvata ,pa opstrukcije nebi trajale jedan izborni ciklus.

glaviću, glaviću

baci ga u nesvjest, majmune islamistički.

Turkish Airlines

A nije licemjerje, cinizam i neodgovornost kada vi muslimani vec treci put birate u ima Hrvata njihovog predstavnika u Predsjednistvu ove truhle nam drzave?!

/ Najnovije