Prof. dr. Senadin Lavić: HAZU u funkciji hegemonijske politike tuđmanizma

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hava

Da, niko ne treba da se petlja. Ni Srbija, ni Hrvatska, ni Crna Gora, ni niko na svijetu, a svi se petljaju. I Englezi, Francuzi, Nijemci, Amerikanci. Pitam se kako i zasto smo postali njihovi pokorni vazali. A da ne kazem za Tursku kojoj je Bosna ostavljena u amanet. Tobejarabi, gluho bilo.

Serlok Holms

Rekao si sta si imao, a sad nazad u Aljin mladomuslimanski rezervat tj fildzan drzavu (25% BiH).

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Objektivan i nepristran

A kako cemo s druge strane izmislit novokovanicu: Alijizam, Izetbegovicizam ili jednostavno da ostanemo na..... fundamentalni islamizam?

Objektivizam

A kako cemo s druge strane izmislit novokovanicu: Alijizam, Izetbegovicizam ili jednostavno da ostanemo na..... fundamentalni islamizam? ka Objektivan i nepristran Može i Tuđmanizam, Šuškovizam, Milanovićevizam ili vrlo jasno - FAŠIZAM. Cijeli svijet dobro zna i ima naziv za to.

Objektivizam

A kako cemo s druge strane izmislit novokovanicu: Alijizam, Izetbegovicizam ili jednostavno da ostanemo na..... fundamentalni islamizam? ka Objektivan i nepristran Može i Tuđmanizam, Šuškovizam, Milanovićevizam ili vrlo jasno - FAŠIZAM. Cijeli svijet dobro zna i ima naziv za to. ka Objektivizam<< Moze i Binladenizam, ili mudzahedinizam. Ili preferiras talibanizam? Cijeli svijet zna sta je islamski fundamentalizamI ka @ "objektivizam"<< * Istorija/Historija/Povijest nas je davno naučila da su u posljednjih 2000 godina najveće zločine protiv čovjeka i čovječnosti počinili upravo takvi kao TI, i ti koje ti preferiraš i favorizuješ. Do tih podataka je lako doći, i smiješno i nemoćno ih je pravdati zločinima drugih koji su u usporedbi s ovim prvima minorni. A ako ti se ne da pod stare dane učiti istoriju, jer još nisi kako vidim ni pisati naučio, vrati se nekih 20 – 30 godina unazad pa pročitaj presude međunarodnih sudova u posljednjim ratovima. Cijeli svijet zna šta je bio i ostao fašizam koji je itekako prisutan i danas, a eklatantan dokaz za tu tvrdnju je postojanja upravo takvih izroda kao ti, kojima je, između ostalog dozvoljeno da imaju čak i internet pristup i mogućnost komentiranja online članaka u ovom XXI stoljeću. ..

/ Najnovije