Prof. dr. Ismet Gavrankapetanović uputio veliki i važan apel građanima

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KAKO?

Ne možemo više, doktore. Na posao idem pješke, bojim se prevoza. Moram na posao, nemam izbora. Na poslu nema kontrole, nosim masku, ali džaba, kad drugi ne nose, boli ih ona stvar. Ne sjećam se više šta je kafana i restoran, tržni centar, rodjendan, sahrana. U prodavnici budem 5 minuta, niko ne kontroliše, guraju mi se za vrat. Za to vrijeme dijaspora orgija po Bosni, ulaze zaraženi, svadbe, kafane. Krug oko mene se sužava, sve više poznanika teško obolijeva i umire. Vakcine nema. Ja više ne mogu.

zeus

od nas se uporno trazi da zastitimo zdravstveni sistem. placamo onda za sta tacno? da bolnice ostanu prazne? da je srece da je moguce, ali nismo takvim napravljeni.

Iko

Gavrane, crni Gavrane,mani se politike,prihvati se lijecenja ljudi.

???

A GDJE GRIPA OVE GODINE???? NEMOGUCE DA JE NEMA I DA JE NIKO NE POMINJE, KAO DA NIKAD NIJE NI POSTOJALA.

Veteran64

A GDJE GRIPA OVE GODINE???? NEMOGUCE DA JE NEMA I DA JE NIKO NE POMINJE, KAO DA NIKAD NIJE NI POSTOJALA. ka ??? https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet/austrija-privremeno-obustavila-ciljepljenje-astrazenecom/409192

Lako

Komentar uklonjen zbog govora mržnje

suftovi

vecinu komentara mozete ukloniti zbog govora mrznje, a tekstove vasih novinara jednako zbog govora nepismenosti, jadan ste vi portal...

Dijaspora

Ne možemo više, doktore. Na posao idem pješke, bojim se prevoza. Moram na posao, nemam izbora. Na poslu nema kontrole, nosim masku, ali džaba, kad drugi ne nose, boli ih ona stvar. Ne sjećam se više šta je kafana i restoran, tržni centar, rodjendan, sahrana. U prodavnici budem 5 minuta, niko ne kontroliše, guraju mi se za vrat. Za to vrijeme dijaspora orgija po Bosni, ulaze zaraženi, svadbe, kafane. Krug oko mene se sužava, sve više poznanika teško obolijeva i umire. Vakcine nema. Ja više ne mogu. ka KAKO? U pravu si osim u jedno. Tvrdis da dijaspora siri virus okolo. Koja dijaspora? Koliko je to dijaspore doslo ovoga proljeca u BiH. Osim toga, nabroji mi drzave u kojima ima vise inficiranih od BiH (procentualno u odnosu na broj stanovnika) iz kojih dijaspora donosi virus. U Njemackoj npr imas 60-ak novoinficiranih na 100000 stanovnika sedmicno. Nijemci to smatraju velim brojem. Po istoj racunici Kanton Sarajevo bi trebao imati 3,5x60/7=30-ak novoinficiranih dnevno. Toliko od Dijaspore.

eki

Ne možemo više, doktore. Na posao idem pješke, bojim se prevoza. Moram na posao, nemam izbora. Na poslu nema kontrole, nosim masku, ali džaba, kad drugi ne nose, boli ih ona stvar. Ne sjećam se više šta je kafana i restoran, tržni centar, rodjendan, sahrana. U prodavnici budem 5 minuta, niko ne kontroliše, guraju mi se za vrat. Za to vrijeme dijaspora orgija po Bosni, ulaze zaraženi, svadbe, kafane. Krug oko mene se sužava, sve više poznanika teško obolijeva i umire. Vakcine nema. Ja više ne mogu. ka KAKO? Ja da sam na tvom mjestu, ne bih mogao više! Nikako!

KLOSA

NE LAZI ISMETE NISTA NISI BOLJI OD SEKE GLAVNO JE DA SI SE DO CEPAO DIREKTORSKE POZICIJE TO TI JE BIO I CILJ A SVE ONO TI POSTEN WHO KAD NAREDI IGRATE KO CIGANSKU MECKA PREVARANTI UNISTAVATE OVO MALO STO JE OSTALO MUSLIMANSKOM NARODA JEBA. VAS LUCIFER

Xx

Ismete ti si cuven i pametan doktor samo neznam kako su i tebi uvukli u ovu igru sa planiranom podvalom i ovom plandemijom.Ti vrlo dobro znas o cemu se radi.

/ Najnovije