Prijedlog budžeta Kantona Sarajevo pred zastupnicima 30. januara

Radiosarajevo.ba
Prijedlog budžeta Kantona Sarajevo pred zastupnicima 30. januara
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Skupština KS

Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo odlučio je da će Četvrta radna sjednica Skupštine biti održana 30. januara, na kojoj će biti razmatran Prijedlog budžeta Kantona Sarajevo za 2019. godinu.

Prijedlog budžeta jučer je utvrdila Vlada Kantona, kao i Prijedlog Zakona o izvršavanju budžeta Kantona Sarajevo za 2019. godinu.

Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za 2019. godinu kao i Odluku o izvršavanju ovog Finansijskog plana takođe će se naći na dnevnom redu sjednice 30. januara.

Uz Prijedlog Odluke o imenovanju predsjednika, zamjenika predsjednika i članova Odbora za javna priznanja pred zastupnicima će se naći i Informacija o radu KJKP GRAS, kao i Informacija o radu Uprave KJKP Vodovod i kanalizacija za period od 03.10.2018. - 31.12.2018. godine sa Izvještajima o radu Skupštine i Nadzornog odbora preduzeća za period 01.10.2018-15.01.2019. godine, saopćeno je iz Press službe KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije