Prije 28 godina: Na današnji dan se u Parizu cijeli svijet divio antifašističkoj Armiji RBiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

FUJ🤢

Zločinačka takovzana armija BH.

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

Zločinačka takovzana armija BH. ka FUJ🤢 NAJHRABRIJA I NAJČASNIJA ARMIJA KOJA JE IKADA KORAČALA ZEMLJOM JE ARMIJA BIH!!SA VILAMA I GRABLJAMA SMO ODBRANILI DRŽAVU I NAROD OD ŠEST VOJSK8:HV,HVO,JNA,SERVIJ I CRNA GORA I DOMQĆI IZDAJNICI TJ.ABDIĆEVCI!

Da

Ova bajka nije cak ni lijepa

adi

NAJHRABRIJA I NAJČASNIJA ARMIJA KOJA JE IKADA KORAČALA ZEMLJOM JE ARMIJA BIH!!SA VILAMA I GRABLJAMA SMO ODBRANILI DRŽAVU I NAROD OD ŠEST VOJSK8:HV,HVO,JNA,SERVIJ I CRNA GORA I DOMQĆI IZDAJNICI TJ.ABDIĆEVCI! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A Mislis muslimanska vojska, i dali u te casne ubrajas ona mudzahedinska ****a koja su cinila zlocine po srednjoj bosni, pleme ti ***** ******eno

666

Postala kao armija bih, ali vrlo brzio je alija pretvorio u muslimansku vojsku, dovukao mudzahedine, cinili zlocine po srednjoj bosni, i hercegovini, svojim "herojstvom" uspjeli zadrzati 23% drzave, hahahahah koji vic tacno me stid sto sam bio glup da budem u toj popisanoj armiji koju je alija pretvorio u vojsku za osvarenje svojih mladomuslimanskih snova, ali zato ste ga *****ili, i dobili palestinu

Rimtutituki

Ovako se na gradi pomirenje. Talibani narkomani i kriminalci nisu antifašisti.

Toliko tendenciozan naslov i clanak,

uopce nece potrosit niti sekunde da ga procitam! ABiH je vojna snaga drzave u kojoj u njezinom vecem entitetu NA POLITICKOM i RELIGIOZNOM nivou prikriveno cvjeta muslimanski fasizam. Dakle nikakva antifasisticka snaga!

/ Najnovije