"Prihvatanje ultimatuma HDZ-a o izbornom zakonu bio bi čin veleizdaje BiH"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Recimu

Kazi to izdajniku izetbegovicu i ako mozes reci mu da procita sto o njemu misli milanovic,a nek malo preispita sta je hvo i hrvatska vojska radila u BiH. Izbacite tog izdajnika iz svih mogucih pregovora jer je izdajica i da bi dobio automnu pokrajinu ko fildjan potpisat ce sve sto mu ponude srbi,hrvati,palmer i einchorst.Njegov kum erdogan je jos gori od njega i vec je sikteriso BiH.

Pokusaj

Pokusaj to objasnit scepi,forti,niksicu i konakovicu nebili konacno zauzeli stav i prestali pomagat dodiku i covicu na rusenju Bih

MrziteljPDA

Vratio se Denis svom omiljenom sportu! Pisanje pisama! Pet milja u džepu mjesečno i samo tatrljaš a ljudi pored tebe u prvim redovima se šibaju za ovu državu. Poklopio si se ušima Denise dok Imamović i Kukić razvaljuju TK! Smrdo jedan

Gost

Nije to ultimatum HDZ-a vec velike vecine Hrvata u BiH. I nije ultimatum vec trazenje prava da biraju svoje predstavnike u domovima naroda i Predsjednistvu, nesto sto im je garantovano mirovnim sporazumom i oduzeto izbornim inzinjeringom. Cin veleizdaje BiH je permanentno stvaranje neprijatelja od domicilnih Hrvata i Srba.

Istina

Ko god se razumije u pravo, zna da je ovo tačno i da je to onda napismeno put za treći entitet. Ali, ovo bi Bećirević trebao reći Izetbegoviću koji će nas zajedno sa Palmerom drugi put prodati. I poslati svim ambasadama, a ne po fejsbuku da šara.

Guest

Guest Sta se ceka sa sankcijama za Covica? USA ima sve papire njegovog lopovluka. Nije Dodik samo se bavio kriminalom i korupcijom nego i Covic i Izetbegovic. Sta cekate da se jos vise nakradu,a gradjani jos visd budu gladni.

Nino

Vidi dr. Denisa.. Ratnig studenta iz Tuzle.. Vidite mu razmišljanja, poštenja.. "Kuku onome" tko ti dade tu titulu i koju ističeš. Bolje sakrij je. Po razmišljanju daleko si od toga.. Ima ona narodna.. Velik turban, a ispod hodže nema".

Dr

Zna se ko je izdajnik! Sada ga samo treba odstraniti! Dušman!!

MrziteljPDA

Šta je zajedničko Bećiroviću i Forti? I jedan i drugi su se pravili budale i gledali u knjigu dok je narod branio državu. A onda su oni sve to dobro naplatili

Be

Veceg leziuhljupa nisam vidio dugo od ovog prazne slame Becirovica.

/ Najnovije