Preživjeli iz Ahmića pisali Nerminu Nikšiću: "Javno se ogradite od izjave Sanje Vlaisavljević"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prestanite majke vam!

Ako nije dobar princip zlocin-kazna, ako kazna nikada nije dovoljno visoka, pa sto im onda ikako sudite? Svakog kriminalca od banalnog sanera do ratnog zlocinca samo ubit i spalit, je vam to dobro? Gdje vam je minimum ljudskog? Jesu odsluzili koliko im je sud napisao? Sta sad treba, do kraja zivota da budu meta pljuvanja?

Bosanac

***

Mostar

Bal.je, nikako drugacije ih ne treba ni zvati su tvornica sukoba i za 4 -5 godina ce gurnuti BiH u raspad

Mostar

Mi imamo kršćanske principe. Dovoljno je da zločinac izrecituje dva očenaša i da se kao pokaje i sve mu je oprošteno. Tako smo rehabilitovali i sve one svečenike pedofile. Boli g u za , boli g u za.

Mile

E baš su jadni ovi ba li ja ći. Oni misle da se oko njih vrti cijeli svijet. Zalite se krepanom gadu I zmetbegovicu, on vas je strpao u rezervat 23%. Tijesno je, al nema više.

@

Ako nije dobar princip zlocin-kazna, ako kazna nikada nije dovoljno visoka, pa sto im onda ikako sudite? Svakog kriminalca od banalnog sanera do ratnog zlocinca samo ubit i spalit, je vam to dobro? Gdje vam je minimum ljudskog? Jesu odsluzili koliko im je sud napisao? Sta sad treba, do kraja zivota da budu meta pljuvanja? ka Prestanite majke vam! Ma Hitler je mala maca za pojedine. I njega je možda trebalo uključiti u društvo i prestati pljuvati ?

TM770803

kulturno nasljeđe anticivilizacijsko, ne možeš protiv sebe i gena

Guest

Advokatica UZPa Vojnik odsluži vojni rok i postaje civil. Ratni zločin nije uniforma da se skidanjem vratiš u prethodno stanje. Ovdje je mržnja na djelu! Patološka.

Gost

Da. Patološka mržnja Bošnjaka.

Uzalud

Uzalud je obracati se Niksicu...To je dakle njegova kolegica !!!

BRKICA

SUPER OGRADITE SE I VI OD ONOGA KO JE FORMIRO LOGOR U MUZEJU U JABLANICI

Habuhabuhabu

Nanjuši gdje nema svinjskih kremenadli, a ne prepozna mnogo važnije stvari. Mislim, prije će biti da je krvoločna beštija, nego normalan čovjek. Pardon, žena.

***

***

***

***

Bosanac

***

***

***

Bogozderna mangulica

Nanjuši gdje nema svinjskih kremenadli, a ne prepozna mnogo važnije stvari. Mislim, prije će biti da je krvoločna beštija, nego normalan čovjek. Pardon, žena. ka Habuhabuhabu Grok grok grok grok

/ Najnovije