Nelson: Korupcija je kancer demokratije, zašto mnogi bh. lideri ignorišu ovaj problem?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jah

Zato što su kreatori iste!!!

nasvasta

Korupcija nepotizam diplome iz štamparija recept za uništenje.SDA,SBB,ASDA,NES "ZLO".

zato

zato što su svi korumpirani

Tokom mladosti moje bila su pravila poznatija

(kinetička energija) je (polovina mase) puta (kvadrat brzine).

Pehlivan

Zaglibili su u korupciji, a loših navika najteže se rješiti.

Gosto

Nelson: Korupcija je kancer demokratije, zašto mnogi bh. lideri ignorišu ovaj problem? Zato što su oni kreatori tog problema, sastavni dio. I ne pravite se ludi, sve vi to znate i podržavate!

kikirez

Mogao bi nam Nelson objasniti i "blagodeti" lobiranja,gradjani izglasaju nekoga da zastupa njihove interese, a onda pomenuti "prodaju" svoje usluge i uticaj raznim kompanijama-farmaceutskoj,naftnoj...

N

Hajde mrs kretenu jedan. Eto ti ne znas zasto ignorisu.pa valjda jer su i oni korumpirani

Suzy

. Why dont you stop repeating all this bullshit and ADMIT that you are those who want this unsolved situation in B-H? Can you ask president Putin to stop the war, would he liste to you?

/ Najnovije