Prešao skoro 2.000 kilometara da bi zaprosio djevojku

Radiosarajevo.ba
Prešao skoro 2.000 kilometara da bi zaprosio djevojku
Almin Mahmutović putovao je iz Belgije do Zavidovića i prešao je skoro 2.000 kilometara da bi iznenadio i zaprosio svoju djevojku na godišnjicu njihove veze.

"Ljubav je poput rata, lako se počinje, a teško zaustavlja. A Almina niko nije mogao zaustaviti da pređe kilometre i kilometre kako bi dokazao svoju ljubav", priča je koju donosi portal Zdići.info.

Almin je ispričao da prije nego će krenuti iz Belgije odnosi između njega i njegove djevojke bili su narušeni planski. On je iscenirao svađu tri dana prije polaska u Zavidoviće i putovao je bez prestanka od Belgije do Zavidovića kako bi uradio nešto što će njih dvoje pamtiti do kraja života.

Po dolasku u Zavidoviće odmah je dogovorio sastanak s njom na kojem i dalje držao odnose narušenim te nakon izvjesnog vremena prilikom napuštanja sastanka uradio je ono što je najmanje očekivala, kleknuo je, tražio oprost i zaprosio je.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije