Objavljene SMS poruke Asima Sarajlića i Fikreta Hodžića: "Fadil je **** sve"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ne morate da nam prenosite detalje. Mi znamo da su krivi. Samo javite kada budu osuđeni ili osobođeni, da mi, građani, znamo kako da se dalje postavimo.

leptir

bice oslobodjeni svi do jednog......asim nazvo....

Pitam se

E samo da mi je znati kakav je faktor u svemu Naser Orić???

i ja se pitam

E čuj koji faktor, pa glavni. Niko nije tragediju unovčio kao dotični

Gost

Fikret i njegova firma su paravan Naseru. Pa nece Kum direktno poslovati nego poturiti svog vojnika. Eto kakva je veza, nije tesko sabrati 2 i 2.

Enigma

A šta kaže Ifet na sve ovo ?

AHAHAHAHA

KAKVE SELJAČINE PA OVO TREBA MJESEC DANA TUČI PA VRELOM SLANOM VODOM POLJEVATI PA ONDA PO 30 GODINA ZATVORA SA PRISILNIM RADOM AHAHAHAHAHA ČUJ Fadila jednim papirom mogu zakucati MAJKU VAM SELJAČKU KOLIKO JE LJUDI ZBOG VAS POMRLO ZAJEDNO SA SEBIJETINOM

@071

Ne morate da nam prenosite detalje. Mi znamo da su krivi. Samo javite kada budu osuđeni ili osobođeni, da mi, građani, znamo kako da se dalje postavimo. ka 071 Skini gače i naguzi se. Tako se postavi.

@Leptir

bice oslobodjeni svi do jednog......asim nazvo.... ka leptir Jedino će biti osuđeni Hodžić i Jelka a ovi će biti slobodni

Tazili ste,dobili ste

Teroristicku drzavu kojoj upravlja teror organizacija zvana sda na celu s bakirom csusesku.

Ja učio pravo.

Gledam ovu sliku njih četvoro, pa kakvi su gurbeti, nije ih Bog đaba unakazio. Ne možeš gledat unjih i njihove seljačke face. Ružnoća i najgoreg lopovluka izlazi, lopovluka na zdravlju i bolesti

Mladomuslimanski rezervat

kakva blamaža i to u jeku proslave

“bosnjo”

jedinica za glupost

Guest

meni da su nekog ubili sa ovim smecem od respiratora ja bi uzeo stvar u svoje ruke,nebi se fikret navozao porsea,a ni fadil nanosao maske.

Guest

kaze mi prijatelj cuvar u kpd zenica da zatvorenici jedva cekaju fikru da dodje da imaju dje trpat.fiki ponesi vazeljin da te ne boli hahahaha

Koordinacija

Nole uz tebe smo.

071

@@071 Ja neću i nikada nisam. Zato mi je i tužno gledati normalne i dobre ljude što sebi ovo trideset godina dozvoljavaju. Ipak još uvijek ne gubim nadu u Bosance i vjerujem da će prije ili kasnije (a mislim prije) odlučiti da se bore za svoje dostojanstvo i samopoštovanje. Svim sredstvima.

Guest

Guest @Ja ucio pravo Kad si ucio pravo jesi li naucio deformaciju licnosti-cigani.

/ Najnovije