Tužna vijest: Preminula je Aida Koristović

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

Ode jos jedna mahalusa.

Alavi

A ko je ona? Iz texta netko neupućen kao ja ne kuži tko je preminula gospođica, ili drugarica kako kažu.

Sarjaevo

Novinari na ovom portalu definitivno nisu normalni. Svako malo umro ovaj- umro onaj, a osoba potpuni anonimus. Ne možeš danas ni umrijeti, a da ne završiš na radio sarajevo

Gost

Da bi netko umro prvi uvjet je biti rođen. Iz teksta se ne vidi kada je rođena, je li udavana itd.

Gost

Naj viša joj je referenca bila članstvo u DF-u.

Bljak

Ko uradi ovaj fotošop! Žena ne liči na sebe! Sramota!

Druga

Bila uvijek na budžetu, mijenjala stranke i završila u DF-u. I to je bitno uredniku. Neće posao ni država ni primijetiti da je nema. A svaki dan umru desetine radnika i boraca, to nije.

/ Najnovije