Premijer Nikšić upisao se u knjigu žalosti: 'Izgubiti dijete najveća ljudska bol'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Nermineeeee

I mi imamo djecu.Tebi je briga samo za njihovu djecu.

JOVO

NIKSICU POKVARENJAK??? KADA SU U SRBIJI BILI ZALOSNI ZA UBIJENU DJECU SARAJEVA??? NOSIULI SU CVIJECE ZLOCINCIMA! PRODAO SI SE KAO FUKARA!

Ne u naše ime

Upisuj se u svoje ime jer mi ne zaboravljamo ubijanja naše djece i civila nikad se izvinili nisu nikad oprost nisu zatražili Zašto bi mi žalili zločinačku djecu.Nek knjigu nosi odakle je i nabavio a ne donio u federaciju.

Ne u naše ime

***

ananassanana00@proton.me

Dabogda ti to doživio lično

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Napiši Nermine ****o jedno ljigavo. Narod pamti izdaju kao i Abdićevu .U naše ime samo napiši Češće vam bilo.potois bosnjaci ka Ne u naše ime

***

***

***

I mi imamo djecu.Tebi je briga samo za njihovu djecu. ka Nermineeeee

Opa Đurđa

Nermin Nikšić je poznati čmar, al' se u knjigu žalosti upisao 05.05, a 07.05. kako je vaš novinar napisao.

***

***

Šiptar

***

Šiptar

Upisuj se u svoje ime jer mi ne zaboravljamo ubijanja naše djece i civila nikad se izvinili nisu nikad oprost nisu zatražili Zašto bi mi žalili zločinačku djecu.Nek knjigu nosi odakle je i nabavio a ne donio u federaciju. ka Ne u naše ime Brate da nas je više kao ti svima bi nam bolje bilo. Al eto ima nade za nas, sve dok je nas je kao ti. Živ I zdrav bio.

/ Najnovije