Premijer Nikšić čestitao Lani Pudar: 'Ti si dragulj koji će još dugo sijati'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uf jesi nadahnut..

..maymoone jedan !!

MrziteljPDA

Moj Nermine! Lana je dragulj a ti si IZDAJNIK SVOG NARODA

Ljudi

Moj Nermine! Lana je dragulj a ti si IZDAJNIK SVOG NARODA ka MrziteljPDA Ja nemogu da vjerujem da je mrzitelj rekao za žensku osobu nešto ljepo. A uuuu biće snjega

Lana je zlato Bih

Niksic je otrcani lazov,demagog svu Bih bi dao za funkciju

MrziteljPDA

Ja nemogu da vjerujem da je mrzitelj rekao za žensku osobu nešto ljepo. A uuuu biće snjega ka Ljudi ma neka pada snijeg ko ga j...! Dao sam ti lajk za komentar!

/ Najnovije