Premijer Nermin Nikšić o smjenama: 'Sasvim je izvjesno da će i to doći na red…'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

batal

***

Glasac

***

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

Roki

***

Zar niste obecali postaviti sposobne

Postavljate najvece degenerike poput forte,niksica,konakovica,vojina.... sve djuturum do djuturuma

Nepotizam korupcija

Ako su to kadrovi koji su dosli iz KSa i nekim drugim kantonima a da nijedno obecanje u kantonu za svojih mandata nisu ispunili a sada se nalaze u drzavnim i entitetskim parlamentima vladi FBIH Vijecu ministara državnim organima javnim federalnim preduzecima i drugim institucijama onda ste promasili i svoje planove i ciljeve a narocito ljude.

Parlamentarac iz Donje Maoce

Rektalni alpinisti iz maligne mahale nemaju taj intelektualni kapacitet da shvate u kakvu propasti ih guraju Anglosaksonci.

Huso

Njiva sve ispunio sto je obecao.Da nije zalosno bilo bi smijesno.Te lazi vise ni prosječni komunjara ne prihvata.

Hrpa hinja

Kakve ba politike i programe?! O cemu samo pricate! Niti politika niti programa! Koristite priliku samo da postavite svoje ljude! Nigdje znanja, struke, postenja,.... i dalje samo podobni, ali, sada VASI! Fuj, nista niste uradili od kad ste na misice imenovani!

ALE

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln

/ Najnovije