Premijer Forto otvoreno o lockdownu i izjavama ugostitelja da su prevareni

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

YY

Forto globalista zatvara gradjane KS samo zbog toga sto njegovi doktori Gavrankapetanovic, Vranic i ostali ne zele da lijece zarazene . Koliko ce Forto biti mrtvih od petka do Ponedeljka ?

071

1. Hajmo provjera prijave prometa kod "ugostitelja" od sinoć, koje subvencioniramo već godinama kroz njihovo neplaćanje poreza, izbjegavanja plaćanja komunalija, neprijavljivanja radnika, neplaćanja opštinskog najma; 2. @YY botino, želim ti dug i ugodan boravak na respiratoru, ili još bolje, da te ne prime niti u jednu bolnicu jer nema mjesta. Koji ste vi botovi debili. Nepogrešivo na strani kriminala, ubleha, ugnjetavača, lažnih diploma....Jest vam stranka....deklarišete se svaki dan, ako je slučajno još neko ostao da sumnja ko ste i šta ste.

forto li forto

kriminala, ubleha, ugnjetavača, lažnih diploma....Jest vam stranka....deklarišete se svaki dan, ako je slučajno još neko ostao da sumnja ko ste i šta ste. ka 071<< Forto, je li to ti gluposti pišeš, ili si platio nekome da piše nebuloze umjesto tebe .. sve su opcije u igri.

071

@forto Vidi došlje što se javlja. Jao kad krene revizija diploma.....

Xyz

Mjere su blage! Forto, hajde ti ovo pojacaj, malo je zakljucati samo za vikend! Zdravlje i zivote gradjana treba staviti ispred svih interesa!

Tenis

Poslije političara novinara umjetnika birtusraši najgori soj što postoji.

Cc

Kako budzetlije prizivaju da nista ne radi, da mogu sa svojim punim platama na svoje vikendice odmarati, a sve pod plastom brige za zdravlje svih. Dajte 60% plate za realni sektor, svi sa budzeta pa zakljucajte, ovako vas treba palijsma zajmiti, jer ako ja bitno zdravlje ostalih ja cu se objesiti.

Faris

Koja demagigija i Vucic bi mu pozavidio.

Mex

Ode vaša stranka u hendek prodana dušo

Pele

Zdravstvo je u kolapsu zbog vas Forto i tvojih nesposobnih debila a ne gradjana,jer vi sjecite razgovarate i pregovarate umjesto da imate spremne mjere,kovid bolnuce,medicinsko osoblje sa biroa...imate pare bagro sugava prevarantska koje stekate za vase plate i onda seres kako smo zajedno u ovome.SLJAMU JEDAN IMBECILSKI NESPOSOBNI!

KLOSA

OK NEGO NIKAKO MI NIJE JASNO CIM TO VI IZ LIJECITE OBOLJELE OD KORONE I TO OD POCETKA PANDEMIJE TVRDITE A RECENO JE DA ZA OVU VRSTU KORONE NE POSTOJI LIJEK NITI VAKCINA KO KOGA VISE SALTA

/ Najnovije