Premijer Forto o vikend zatvaranju i narednim koracima

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Pojma vi nemate izgubljeni u vremenu i prostoru daj te ostavke i bjezite na facebook gdje ste i naucili

x3

Pojma vi nemate izgubljeni u vremenu i prostoru daj te ostavke i bjezite na facebook gdje ste i naucili ka Koel " daj te ostavke" ??? DAJ - TE? Tokomakove nepismeni....

Musk

Pojma vi nemate izgubljeni u vremenu i prostoru daj te ostavke i bjezite na facebook gdje ste i naucili ka Koel ....... A da skokneš do Baketa po sendvič? Ali molim te prije toga u osnovnu školu da ponoviš pravopis!

Maska

Ti si gori i od tog federalnog nivoa. Nikada nisam glasao za SDA ali na sljedećim izborima hoću.

Mirko S. Kojotovski

Malo ste zakasnili sa mjerama. Mnogi su upozoravali na skijališta, nočne klubove, kafiće, škole, javni prevoz, maske ali vi ste furali ekonomsku umjesto zdravstvene politike. Isto kao i federalna Vlada. Važniji porezi i budžet od građana i života. I Vlada federacije još malo neće ni trebati jer je skoro sve prebacila na niže nivoe pa čak i neke zakone a sve u cilju da u njenom budžetu ostane više novca ili je cilj neki drugi. Dopustili su i neviđenu propagandu na domaćim portalima sa ciljem da bude što više oboljelih i umrlih. Sada i ja širim teorije zavjere ali nemam sam sebi drugog objašnjenja. O Vijeću ministara je izlišno govoriti.

Lingvist

Pojma vi nemate izgubljeni u vremenu i prostoru daj te ostavke i bjezite na facebook gdje ste i naucili ka Koel " daj te ostavke" ??? DAJ - TE? Tokomakove nepismeni.... ka x3<< Šta je pogrešno napisao ? Daj te ostavke ili daj ove, one, te ostavke. Ne kaže se ,,Tokomakove nepismeni''.

N.G

Hajdemo u planine jer tamo,nema korone hajdemo u planine jer tamo, nema korone.Odbacite maske jedno kratke rukavice isto i vlažne maramice hajmo u planine jer tamo,nema korone

.

Forto, uvedi vanredno stanje i minimalac svima koji su na kantonalnom budžetu na mjesec dana - od toga isplati minimalce svima koje zatvoriš. Zatvori sve što se zatvoriti može. Zatvori Kanton Sarajevo, da seljoberi ne odu u RS da loču. Za to vrijeme nadji vakcine. Stisni. Pokaži im.

N.G

Jooooj sve pismeno baš su Detektor ili kolektori.A i ovi dijaspora odmah mržnja ma bilo koja tema to je u njima jedino u glavi da je utekla krava međeđa oni bi rekli ma nije to ništa šta su ovi radili silovali klali.

*

Jooooj sve pismeno baš su Detektor ili kolektori.A i ovi dijaspora odmah mržnja ma bilo koja tema to je u njima jedino u glavi da je utekla krava međeđa oni bi rekli ma nije to ništa šta su ovi radili silovali klali. ka N.G nakrkaj se govana nepismeni retarde

N.G

Kolektoru ja nisam lopov ne kradem ljudima hranu slobodno pojedi ti,sve to prepuštam tebi

N.G

oropsajid etsej inropan

Kralj

Mars na facebuke, niste vi za realno vrijeme

KLOSA

BRITANSKI SOJ KRUNA KORONA VJEKOVIMA ONI TRUJU SVIJET SAMO STO SE O TOME SUTI JER SU OPASNA GAMAD

/ Najnovije