Premijer Forto najavio intenzivno čišćenje Sarajeva

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Mozda je taj Hadžiahmetovic bio dobar na čelu VIK-a, za ministra nije nikako. Osim, ako bude poslusan kako je vec pokazao da bi mogao biti, podrzavajuci ukidanje Odluke o zračnim koridorima u gradu i vraćanju na vlast sive eminencije zvane - investitor! Nama se stalno podmeće priča o investitorima kao o nekome o kome mi građani ovisimo, a ne oni o nama i nasim potrebama i izborima. Ne mogu oni odlučivati šta je dobro za nas, ali očigledno dobro plaćaju one koje treba.

Bb

Kaze Forto da gradjani zasluzuju cist grad , ok i treba biti cist , ali bi i gradjani trebali vise to zasluziti jer se vecina bahato i bezobrazno odnosi po pitanju smeca , izmedju zgrada je puno smeca , neki ga s prozora bace, nekoj gospodi je tesko podici poklopac kontejn. pa svoje smece ostave pored , a kamoli da ga razvrstaju, mislim na ove nove kontejnere ..

Premijeru

Poštovani Premijeru. Imate li i jedan drugi projekt za podržati osim čišćenja- iako nemam ništa protiv čistoće. Siguran sam da u službama Kantona Sarajevo postoje gotovi vrhunski projekti koje možete provesti u kratkom roku.... Dajte malo diverzifikacije u tim projektima.

Demobilisani pušač

Zadnjih mjesec dana grad nikad prljaviji nije bio. Nisu u pitanju kontejneri i vozilice nego je problem što komunalno preduzeće preskače i ne odvozi smeće.Očito da neko na ovaj način ucjena želi skrenuti pažnju ,,njihovih potreba'' za novim zapošljavanjima rodbine kao i u drugim kantonalnim preduzećima. Kako odjednom u svim KJP.fali radnika iako znamo da ih ima viška nekoliko hiljada. Zašto nisu registrovali vozila ? Svi uredno plačamo smetljarinu i gdje idu ti prihodi? Kolike plaće imaju zaposlenici a naročito administracija ?

Koel

Kakva katastrofa grad zatrpan smecem niste ustanju smece odvuci a ne sta drugo napraviti olocenje nesposobnosti fujjjj kontejneri zatrpani smece se ne odvozi po 10 dana ove treba pod hitno smijeniti

De ba

Sisajte travu redovno, a ne 2-3 puta kroz proljece i ljeto, trava do koljena, krpelja more. Kod vas na vikendicama ko engleski stafion, a mi placamo rad preduzece. Kad pocne proljece treba kosito svako 10-15 dana. A o smecu drugim prilikom. To tesko sa bageom kaja se naselila i baca smece po zelenim povrsinama i propazima zgrada. Papak ostaje papak jer ih nismo ustrokili kad su dosli, sad je kasno.

bocko

Sarajevo se i čisti jedino kad ste vi na vlasti...samo naprijed

Guest

Ima li i jedan novinar ili čitatelj s dovoljno uticaja da napravi pritisak na inspekcijske organe ili Mup da počnu kažnjavati bagru koja baca smeće pored ceste iz auta??? Najgore je viđeno na magistrali od Nišića do Olova gdje je teritorija Općine Ilijaš, ono je sramota neviđena

/ Najnovije