Prekinuto obraćanje Ferageta, okupljeni skandirali Alisi i Zijadu Mutapu: "Ubice, ubice!"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema pravde u toj prokletih drzavi

Sve dok kriminalci i ratni profiteri je vode sve dublje će da pripada.Jedino riješenje za te kriminalce u tužilaštvu sudstvu vladi skupštini ma gdje god se i na kojem mjestu nalaze narod uzme motke i oružje pa ih sve istjerati i istri****te.Jedina pravda bombu u ruke pa u kuće ubica .To ti je brate najcisća kazna .Smrt naplatiti smrću

Lamia

Odlazit i zaboravit ovu septicku jamu. "Jama" kao model drustva u kojem preovlada modus operandi "zakolji u baci u jamu".

MrziteljPDA

Alisa ti si najljepša žena na svijetu

/ Najnovije