Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH najavio redovnu sjednicu

0
Radiosarajevo.ba
Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH najavio redovnu sjednicu
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH

Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH najavio je da će redovna sjednica biti održana u utorak, 27. aprila 2021. godine.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.

Obavještavamo Vas da će 21. redovna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH biti održana u utorak, 27. aprila 2021. godine putem Cisco Webex platforme, s početkom u 10:00 sati.

Online prenos 21. redovne sjednice Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH možete pratiti putem youtube kanala, kao i na službenoj stranici Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH.

Između ostalog, na toj sjednici razmatrat će se o informacijama Vlade Federacije BiH o epidemiološkoj situaciji u FBiH na dan, s prijedlogom naredbi i preporuka Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva.

Pored toga bit će izložen i prijedlog Zakona o dopunama Zakona o električnoj energiji u Federaciji BiH , ali i o infrastrukturi prostornih podataka Federacije BiH.

Jedna od tema na sjednici bit će i nacrt Zakona o Razvojnoj banci Federacije BiH, te specijalni izvještaj o pravu na slobodu mirnog okupljanja sa preporukama Ombudsmena BiH i specijalni izvještaj o primjeni Zakona o slobodi pristupa informacijama u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije