Izetbegović nakon sjednice Predsjedništva SDA: Smjene i "novi" kadrovi

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Nikad nije kasno samo da vas neizjede nepotizam i uhljebljavanje lažova sa diplomama iz UZP štamparija lažno predstavljanje prešlo vam u naviku koliko ste samo uhljebili ti lažova da se gadite ćestitu insanu.

idi bakire očisti stranku

idi bakire očisti stranku , idi bakire očisti stranku idi bakire očisti stranku idi bakire očisti stranku idi bakire očisti stranku

@

A ti sta je stobom Bakire, kad je tvoja smijena...idi malo Bakire odmori se dosta si uradio daj sad neko drugi da vodi Stranku.

Pasa

Uz Bakira Sultana našeg ponosnog i gladan ako treba.

Bošnjak

Bakire, seke ti tvoje hajde u penziju! Pleso!

Zoksa

Izađi Bake, pojačaj ekipu!

Ispravka

idi bakire očisti stranku , idi bakire očisti stranku idi bakire očisti stranku idi bakire očisti stranku idi bakire očisti stranku ka idi bakire očisti stranku Idi Bakire, i ne vraćaj se. Lopova u zatvor!

Ob

Samo ukidanje ove zločinačke i lopovske fundamentalističke stranke, koja je i započela rat u BiH. A sad, opet, njeni poklonici, žele novi! Žele islamsku državu u srcu Evrope,koja bi stalno bila izvor nemira u Evropi!

NB

Samo ukidanje ove zločinačke i lopovske fundamentalističke stranke, koja je i započela rat u BiH. A sad, opet, njeni poklonici, žele novi! Žele islamsku državu u srcu Evrope,koja bi stalno bila izvor nemira u Evropi! ka Ob Potpuna zamjena teza! Činjenice govore ko su genocidaši i uzp-ovci. Kao i njihove para tvorevine i zaostaci istih. Budite zahvalni velikom čovjeku i humanisti! Nije odluke dinosio šerijatski sud! Ps Bakir nema veze sa svim ovim!

kukac

Samo ukidanje ove zločinačke i lopovske fundamentalističke stranke, koja je i započela rat u BiH. A sad, opet, njeni poklonici, žele novi! Žele islamsku državu u srcu Evrope,koja bi stalno bila izvor nemira u Evropi! ka Ob Ha ha ha.. Pa jel dosta vise.. Jel SDA ukopala tenkove oko sarajeva dvije godine prije neko sto se zapucalo.. SDA su mozda krivi za pljackanje svog naroda ali zna se koje poceo rat a ko se branio.. To citav svijet zna osim zaostale bagre i debila kojima je kurir izvor informacija ..

Bakir zivkovic, dokazani srbin

Fino je u emisiji prozvao srbe kao los narod zato sto glasaju za dodika, sto ovde naravno niste napisali. Koji mazohizam i mrznja prema srbima od kojih potice, kao i svi bosnjaci, od zivkovica iz srbije. Tu krizu identiteta ni frojd ni jung ne bi mogli izlijeciti. Nazalost, to je dijagnoza vecine bosnjaka.

@kukac

Ha ha ha.. Pa jel dosta vise.. Jel SDA ukopala tenkove oko sarajeva dvije godine prije neko sto se zapucalo Koje 2 godine prije rata, imas li ti mozak dijete rodjeno u ratu ili poslije rata? Cime ti je to tvoj babo mudzahedin napunio glavu? Vi ste imali clanske karte patriotske lige i zelenih beretki 1989. od strane vaseg alije, a 90. Alija u istocnoj bosni poziva muslimane da glasaju za njega i islamsku bih. A rat u sarajevu je poceo kad ste vi ubili srpskog svata, za sta jos niko nije odgovarao i zbog drugih zlocina nad srbima, medju kojima je i dobrovoljacka gdje ste pucali na kolonu regruta koja se po dogovoru mirno povlacila, pa ste onda prezivjele regrute prvo mucili u fisu pa pobili u parkusi, zatim su jukini junaci srbe bacali sa prozora solitera, vas heroj caco ih zive bacao i rascerecivao na kazanima, pa ste ih silovali, mucili i ubijali u stotinjak logora za srbe u sarajevu od kojih je najpoznatiji bivsa kasarna viktor bubanj, a danasnji sud bih, u kojem i danas sude ratne bosnjacke sudije, koje su i tada smrtno presudjivali srbima samo zato sto su srbi, bas kao i danas. Trebam li uopste pisati da do dana danasnjeg niko za to nije odgovarao od strane vaseg objektivnog bih sudskog i tuzilackog aparata. Zato i nema suzivota niti ce ga biti, jer vi bi da osudite sve srbe i hrvate, a samo svoje zlocince da oslobodite, e ne moze. Ili cete promjeniti svoju retrogradnu politiku za 180 stepeni ili raspad bih.

Istina

Dokazi protiv mahmuljina i alije, koji nikada nisu objavljeni na multi-kulti, tolerantnim i objektivnim bosnjackim medijima tzv. bht-u i ftv-u: https://youtu.be/nR3fc6n8-g0 https://youtu.be/B2uQ7uD0dfg https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2021/01/22/tvclip045887.mp4 https://youtu.be/nJqna_NH3MA https://youtu.be/eLD8k1zzZZA

/ Najnovije