Predsjednik "Noćnih vukova" zahvalio Dodiku i pozvao ga u Sevastopolj

Radiosarajevo.ba
Predsjednik "Noćnih vukova" zahvalio Dodiku i pozvao ga u Sevastopolj

Predsjednik Sveruskog moto-kluba "Noćni vukovi" Aleksandar Zaldastanov Hirurg zahvalio je predsjedniku RS-a Miloradu Dodiku na priznanju - Ordenu časti sa zlatnim zracima, koje mu je dodijelio nedavno povodom dana RS-a.

"Dozvolite da Vam zahvalim za čast koju ste mi ukazali dodijelivši mi ovo priznanje. Mada, ako se prati Vaš životni put i rad na mjestu predsjednika, to najviše priznanje trebalo bi da bude dodijeljeno upravo Vama", poručio je Zaldastanov u pismu predsjedniku RS-a.

On je Dodika nazvao "sinom istinske duboke Srbije" čiji je cilj uspostavljanje jedinstva naroda, poslije čega će, napokon, nastupiti dugo očekivani preporod.

Zaldastanov je za Dodika rekao da je veoma opasan protivnik za neprijatelje, zato što je istina na njegovoj strani, a oni koju su spremni da služe istini sposobni su da obore ogromnu laž, čak i ako ih je sasvim malo.

"Vama neće oprostiti ni Vaša ubjeđenja, ni čvrstinu, beskonačno će pojačavati sankcije i proglašavati Vas čas nacionalistom, čas ekstremistom, isto kao što ni nama neće oprostiti, ni svim liderima pobunjenih republika koji su bacili izazov svjetskom zlu"m istakao je Zaldastanov i pozvao Dodika na međunarodni "Bajk šou" u Sevastopolju 17. avgusta, koji su ove godine nazvali "Ruska mašta".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije