Predsjednik Medžlisa o alkotestiranju imama kod Kreševa: Ovo je provokacija!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

A kad pozivate narod sa mimbera da glasa za SDA, tad je u okviru Islama? Cestitke imamu na 0 promila.

King

Naviko hodjica na reiza Svevlada da ga drzi iznad zakona...

Coronaterminator

Efendija oprosti im, ne znaju šta rade.

Ime

Ja stvarno ne znam zasto je ovo vijest? To sto je neko vjernik ga ne amnestira pred zakonom. Ljudi radili svoj posao, covjek nije napravio prekrsaj, nije kaznjen i zdravo. Zasto on uopste pokazuje vjersku iskaznicu organima reda??? Dokle ce vjernici smatrati da su iznad zakona jer su vjernici? Znaci nijedan katolik ne smije se privesti za ubistvo, jer je bozija zapovjed ne ubij, pa bi se mogao uvrijediti?

chim

Ja da NEMAM ne bih bio IMAM! Ha ja ... :)

Damianusdarcus

Ja u tome ne vidim provokaciju. To je isto da ne smiješ posumnjati u sveštenika da je silovao nekog dječka jer je on pobogu u direktnoj konekciji sa stvoriteljem. Najviše se i bune oni koji mogu biti uhvaćeni!

Gost

Kako se dokazuje PROVOKACIJA? A i zašto bi svaki nemusliman, u ovom slučaju policajac, morao znati kad je mjesec ramazana? Pogotovu što nije svake godine u isto vrijeme.

xD

Danas je sve odmah mrznja ili provokacija. Jarane, mozda samo ne znas voziti..

/ Najnovije