Predsjednik FBiH zbog Milanovića prozvao i Jasmilu Žbanić!?

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

De ponovo napiši ništa te ne razumijem

W

Umislio se u funkciji...

Naranđa

Nije normalno koliko je ovih pubertetlija isplivalo poslije rata .

J

Jos malo naslovi ko u Faktoru i Saffu, napredujete.. a i citaovi su vam otprilike jos malo isti. Valjda je to i cilj.

Habuhabuhabu

Niko ni očekuje od dotičnog da shvati poruke svjetski priznatih reditelja na pravi način.

Rus-mir

Pa eto, sad više ne dolazi u Sarajevo, šta opet nije u redu? Ne dolaziš tamo gdje te mrškaju, je li tako? Miki vam je okrenuo leđa, jebiga...i nije sam u tome. Ne treba razgovarati s onima koji ti nastoje na svakom koraku učiniti štetu...od Pelješkog mosta nazad i naprijed. Budite narod, ako, ste se za to olučil već 1993. :)

Guest

Nikad nisam glasao za Komšića, a ubuduće hoću, samo zato što ste naopaki.

dP

Paranoja hvata i "novinare" i političko Sarajevo. Ispušili ste ga.

JA1

Nije Jasmila trazila pare od HR , Hrvatska se uvijek gura da ucestvuje u nasem filmu jer znaju da im je to jedini nacin da se cuje za njihovu kinematografiju. To je gola istina. Njihovi glumci a i reziseri su totalno operisani od dobrog filma i glume. Muzika isto tako osim cast izuzetcima poput Dine Dvornika sve ostalo klasicno smece.

Pjevac

Nije Jasmila trazila pare od HR , Hrvatska se uvijek gura da ucestvuje u nasem filmu jer znaju da im je to jedini nacin da se cuje za njihovu kinematografiju. To je gola istina. Njihovi glumci a i reziseri su totalno operisani od dobrog filma i glume. Muzika isto tako osim cast izuzetcima poput Dine Dvornika sve ostalo klasicno smece. ka JA1 Gdje baš nađe Dinu Dvornika pored jednog Filma, Prljavog kazališta, Olivera Dragojevića ,Doris, Parnog Valjka, Đibonija, Tereze K., Arsena, i neka se ne uvrijede oni koji su na dugom spisku a ne mogu da ih nabrajam. Dino jeste imao uspješan kratki period radi svog posebnog stila i ekscentričnosti ali glasovne mogučnosti su mu bile ograničene. Za kinematografiju ne znam i neću da se upličem u nešto za što nisam pametan.

JA1

@pjevac Fino sam rekao cast izuzetcima a spomenuo sam samo dinu ti si nabrojao jos par njih. Ako ti voli Karana to je ok al meni je on kopija od kopija, vecinom sve zvuci kao magazin i djecije pjesmice. Kao i nas Dino Dervishalidovic plagijator

gost

Joj, pa nije mi jasno nešto... Je li to ona ista redateljica Žbanić koja danas po svijetu putuje s hrvatskom putovnicom? Ili je to neka druga osoba? Ako me ne vara sjećanje, ona je mršnula Milanovića da ide "kući", pa od njega tražila hrvatsku putovnicu i hrvatsku kuću??? porca miseria...

JA1

Joj, pa nije mi jasno nešto... Je li to ona ista redateljica Žbanić koja danas po svijetu putuje s hrvatskom putovnicom? Ili je to neka druga osoba? Ako me ne vara sjećanje, ona je mršnula Milanovića da ide "kući", pa od njega tražila hrvatsku putovnicu i hrvatsku kuću??? porca miseria... ka gost Hrvatska moli nase talentirane ljude da uzmu njihov pasos, sve nam glumce i pjevace pokupise al hajd nismo mi lukavi, neka i oni malo uzivaju i kite se tudjim perjem

Koel Vulgaris, SDA DeFektni bot

raznosac skela, jos uvijek nije naucio da koristi jezik a pisanje ide tesko. Ima li jos polupismenih idiota u toj vukojebini ili si ti osao jedini?

Miroslav Krleza,pjesnik

Sacuvaj me boze hrvatske kulture,i srpskog junastva.

Hm

Hahaha, dijaspora nepismeni komentatori, koji ni jezik kako treba ne znaju, a kamoli istoriju, kulturu, i porijeklo svoje. A sirotani, u sve bi se petljali, i ne znaju koliko su jadni ,smiješni i glupi!

/ Najnovije