Predrag Kojović izvinio se SDP-u zbog komentara Irme Baralije

6
Radiosarajevo.ba
Predrag Kojović izvinio se SDP-u zbog komentara Irme Baralije
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Predrag Kojojvić, predsjednik Naše stranke

"Izvinjavam se SDP-u. Vjerujem da se radilo o neuspjeloj/nespretnoj duhovitosti. Puna podrška politici pružene ruke."

Komentar je ovo Peđe Kojovića, predsjednika Naše stranke, upućen kolegama iz SDP-a, a nakon što je jučer Facebook komentar Irme Baralije podigao veliku prašinu u javnosti.

Svoje izvinjenje objavio je uz screenshot poruke Irme Baralije, koja navodi kako je njen jučerašnji status bio "šaljivog karaktera" i ni na koji način govori o odnosu SDP-a i Naše stranke.

Naime, Baralija, inače članica Naše stranke, na Facebooku je jučer podijelila fotografije Benjamine Karić (SDP) u posjeti Mostaru na kojoj se nalazi s gradonačelnikom Dariom Kordićem i njenu fotografiju s gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Baralija je napisala kako joj je malo nezgodno sada kad pogleda slike iz njihove posjete.

U komentaru ispod fotografije Baralija je navela poređenje kako je Benjaminina slika s Draškom kao fotografija sa vjenčanja, dok je pak njena slika sa Kordićem kao fotografija na kojoj izgleda kao nakon dvoje djece...

Na Twitteru su joj mnogi zamjerili zbog neumjesnog komentara. Saša Magazinović iz SDP- a je rekao: "Draga Irma, da si ti postala gradonačelnica i neko tebe ovako komentarisao, Benjamina Karić bi reagovala."

Također, naš ugledni redatelj Dino Mustafić je dodao kako se radi o nepristojnom komentaru od Baralije, te da je to "začuđujući i malograđanski komentar koji je žutilo, mentalno i stvarno."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije