Pratite uživo nastavak hitne sjednice Skupštine KS o sigurnosnoj situaciji: Obraća se Admir Katica

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komentar

"pucnjava na Kovacima dio nekog (?) organizovanog kriminala"??? Kojeg?

Monti Pajton

Sve genijalac do genijalca

Ado

Recite ovom idiotu da je stanje katastrofalno, manijaci voze po cesti, napadaju se gradjani, otimaju se licne stvari, iznajme se stanovi pa se ukrade sve u njima zajedno sa radijatorima, pustate kriminalce po Sarajevu, po haustorima kradu i obijaju cak snimljeni dokazi se dostavljaju u policiju "mi njemu nista ne mozemo".

aaahh

jedan od onih likova cije izjave i komentari tacno iznerviraju covjeka

Mama

Ma kako te nije sramota. Mediji krvi za vasu nesposobnost?! Sram te bilo. Pa da nije medija, vi biste tek tada radili sto hocete i kako hocete.

Samke

Katice Arijanu ti *****

Izgubljen ali potpuno

Kako ga samo nije stid i sramota?! Nikad gora sigurnosna situacija u gradu, covjek potpuno nedorasto situaciji! U normalnim drzavama sam bi otisao davno ne bi trunio danima! Samo ne diraj fotelju, sve znam kako cu!

Semran

Ovaj čovjek je teška budala, on ni pričat ne zna

Zelimo ...

...prisustvo policije na ulicama, u cemu je problem? To je sve sto nam sad treba!!! Prestanite supljirati i ispostujte volju onih zbog kojih ste tu!!

Hmmm

Da se najezis kad kazu pozdravljam i selamim, tobe jarabi, dje ovo goni.....

Iva

Kada će smijeniti ovu uzgojenu budaletunu?

Mii

Ovo traje i traje...

/ Najnovije