Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pupak

Da ne citam... Hoce li dati sve od sebe i jeli mu sigurnost gradjana glavni prioritet ?

Doxo

Ma štaš se obraćat više i kome? Postavi ti još jedno 50 kamera i nahajcaj drotove da kontrolišu i maltretiraju pošten svijet, je li im prsluk dovoljno fluorescentan i je li im stara prva pomoć, dok ti dileri ispred nosa prodaju spid a ti i tvoji kerovi im ništ ane smijete. To je eto rješenje za kriminal i haos u saobraćaju. Degenčino nesposobna.

Sadko

Ovaj Katica ni pričat ne zna on samo čita s papira što mu je neko drugi servirao, ***

Ja1

Jeste primjetili kako se sda klika rasporedi u klupama, obavezno je prisutan samo po jedan zakuhator poput zahiragica ili devica, nikad nisu obojica osim kad treba glasati. Uvijek je tu jedan da razvlaci pamet svima a drugi je naravno negdje obavlja svoje poslove pa se kasnije zamijene

Radar

Ako uzmete i pogledate statistiku vecih EU gradova mi smo odlicni.

MUJO

OVAJ SIBICAR NIJE NORMALAN! SVAKI DAN UBISTVA,PLJACKE,BOMBE,MALTRETIRANJA A ON PRICA DA JE NABAVKA USPJEH. KAKO GA NIJE STID!

kvar je dublje u sistemu

teško je gospodine Katica, a treba biti sposoban i prevenirati kriminalna djela. Teško je kad je SDA skoro p trideset godina njegovala četvrtaste glave , sa *****ušama i u trenerkama, uredno opbrijanim bradicama.....teško to je ptanja generacija, od roditelja, preko vaspitačica u vrtiću, učiteljica, nastavnika profesora.... ni ste vi krivi, ali niste ni sposobni mapirati kriminalcu u svakom naselju, tražiti poidršku Sipa i OSA, i ostalih nadležnih institucija, tužilaštava,..... teško je to, a vi niste sposobni, nažalost, je kriminalni milje je duboko u sistemu, vlasti, državi

/ Najnovije