Poznato zdravstveno stanje ministra Sevlida Hurtića nakon hospitalizacije

0
Radiosarajevo.ba
Poznato zdravstveno stanje ministra Sevlida Hurtića nakon hospitalizacije
Foto: Privatni album / Hurtić u bolnici u Tuzli

Ministar za ljudska prava i izbjeglice Sevlid Hurtić hospitaliziran je jučer, 1. novembra, a poznato je njegovo zdravstveno stanje.

"Zbog velikog interesovanja javnosti u Bosni i Hercegovini i šire, ovim vas putem želim obavijestiti da je zdravstveno stanje Sevlida Hurtića, ministra za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, sasvim dobro", potvrdio je ovo Jasmin Handžić, šef Kabineta.

Handžić podsjeća javnost da je ministar Hurtić zbog bolova u prsnom košu, jučer primljen u bolnicu Medical Institute Bayer u Tuzli. Zadržan je radi predostrožnosti i obavljanja potrebnih pretraga, kako bi se ustanovilo porijeklo bolova koji su se pojavili.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

"U dobrom je raspoloženju i okružen vrhunskim stručnjacima koji o njemu brinu na visoko profesionalan i nadasve human način", kazao je Handžić. 

Ministar Sevlid Hurtić hospitaliziran na UKC Tuzla

Ministar Sevlid Hurtić hospitaliziran na UKC Tuzla

Dodaje i kako se ministar Hurtić zahvaljuje svima koji se interesuju za njegovo zdrasvtveno stanje, te da poručuje da će se vrlo brzo vratiti svakodnevnim obavezama u ministarstvu i Vijeću ministara Bosne i Hercegovine. 

"Ministar osobno, ali i njegov Kabinet, upućuju zahvalnost i medicinskim profesionalcima u Medical Institute Bayer, koji u liječenju pacijenata primjenjuju sve svjetske standarde moderne medicine, i staraju se o zdravstvenom stanju ministra Hurtića, na najbolji mogući način", rekao je Handžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije