Poznato zašto je Osman Mehmedagić završio pod sankcijama: Prisluškivanje i prijetnje u korist SDA

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Možda je ova sankcija mala, i možda je nedovoljna, ali je ipak mali znak nade, za sve pravdoljubive građanae BiH, i sve one koje teže poštenijem društvu i pravnoj državi!

Bakir

...na Fadilovom respiratoru.

Koel

Ovi ameri pogubljeni u vremenu i prostoru obit ce im se o glavu ovo sad ce bosnjaci s rusima i turcima graditi odnose **** amere sad ce aerodrom trebinje dobiti zeleno svjetlo

ma nije osmica ALLAHA MI!

dakle, OVO JE SAMO MALI UVOD PREMA ***

Mile

Kratko rečeno, sve ono što je Avdo Avdić objavljivao "exkluzivno ", to je bio Osmica. nema više "provjerenih" informacija za Bakira i Sejdu..

👍

Sda je teroristicka organizacija i rasadnik terorizma,korupcije i lopovluka,treba ih sasjeci u korjenu.

e ja mislim da je sad vrijeme da se oglasi

reiSSda ajatolah i rtijetne koju mudru i pohvalnu za našeg intelektualca sa 3 diplome, našeg 007 agenta osmicu.

Zlo stoljeca

Lijepe riječi su ukras!

ovaj nejma ni medresu!

Posebno je zanimljivo da su muške osobe zaposlene u ministarstvu poljoprivrede u većini slučajeva završile medresu. Zanima me kakve veze ta vjerska škola dakle medresa, budući da pripadam drugoj vjerskoj skupini, ima s poljoprivredom“, pitanje je koje je Karamatić uputio ministru poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudinu Dediću iz SDA.

Haha

Nakon ovog mučkog napada na popularnog Osmanliju muslimani će se okrenuti Uzbekistanu. Dosta je više američke ujdurme nad patrijotama!

Jole

Opet udar na bosnjake

Pravda...

Malo po malo pravda ce da dodje po svoje...a vidimo svi da je pocelo.. Mashala i ne ureklo se...

***

90%sda mafijasa ima kupljene falsifikovane diplome,treba sipa detaljno pritresti u sb kantonu skolstvo,pa i nastavnike,za par hiljada maraka su kupovali skolu za nastavnike danas imamo vecinom cobsne u skolama.

Jasno...

...ne treba pojasnjenje, ipak je to sda. Znamo ko su!!!

/ Najnovije