Poznate bh. glumice o slučaju Milene: Dešava se i u BiH, a strah žrtve je opravdan

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Znate mene PSIHOPATU!

radiosarajevo

Milena je ipak odlučila ne šutjeti. Zato joj čestitam ali i napominjem da skupi snagu u da ide dalje, da ne zastaje pred kamenličima jer je prekoračila veliki kamen. Srpska zločinačka politika kao SPC se ponose na silovanje muslimanskih djevojčica, žena i majki kao orudže Genozida nad msulimaniam u BiH. Zločinici, nasilnici i zlikovce - Velikorpski Nacionalisti i Srpska pravolsana Crkva na čelu za Partrijarhom su sve i jednu slilovanu u ubijenu muslimnaku u BiH proslavisli i zlikovce i silidžije zaštitili od kazne koju su zalućili-Zato Milena naprijedn mi smo uz tebe.

Maleena

Pobogu, dosta vise. Cetiri dana, sta god otvorim, po tri-cetiri clanka o Miki. I to jos nije kod nas. Neka proces ide svojim tokom, a ne praviti buku, pogotovo neke anonimne osobe se javljaju e da bi im se ime spomenulo u novinama. Sve nesto mislim da nije i mene neko silovao na fakultetu. Hm, bila su dva djuturuma a ostalo zene. Valjda nije. A u Titinoj drzavi bi se proveo ko bos po trnju.

miki

Da roditeljima nije zinulo dupe na "uspeh" deteta i upis na akademiju ovo ne bi bilo moguće. Kakav ste vi roditelj kome dete ne poveri da je silovano?! Roditelje na optuženičku klupu!

miki

Ovo otvara priču o ceni koju smo spremni da platimo za navodni uspeh, o bolesnim neoliberalnim shvatanjima i na žalost sociološki gledano i ovaj slučaj neće koristiti rešavanju problema nego njegovom produbljivanju. Pogledajte dokumentarni film o mladoj Nedi Arnerić, sa naročitim osvrtom na njene roditelje ;)

saosjecam sa zrtvama i puna podrska od mene, ali

sve se nesto mislim, od kad znam za akademiju scenskih u sarajevu, a to je nekih 30 godina,znam da se na prijemnom skidas do gola, da ce te to tesko mimoici. zbog toga su mnogi odustajali. i? nije u redu, i nije ok, ali nemojte reci da niste znali za to prije konkurisanja, zasto se tada nije digao glas? sta, bilo je normalno 30 godina, sada nije? nije to neka trauma za koju vam je trebalo snage da se pobunite protiv. zar nije malo cinicno? i onda se jave ovi kao reziseri poput zbanicke koji pruzaju podrku. bona nebila sta si dosad radila?

miki

Na žalost stvarnih žrtava silovanja i bahatog odnosa prema ekonomski ugroženoj većini naših društava, ovu priču će iskoristiti jedino poprcljive "feministkinje" koje po kafanama rado pevaju "Drhtao sam ko list na jablanu Gledajuci konu raskopcanu Srce vrisnu pamet se okrenu Skocih mladjan u avliju njenu Sad je na me ko na vuka hajka Sta ucinih zalosna mi majka Kriv sam rekoh ja u ovom satu Vjesajte me o koninom vratu"

Gost

sve se nesto mislim, od kad znam za akademiju scenskih u sarajevu, a to je nekih 30 godina,znam da se na prijemnom skidas do gola, da ce te to tesko mimoici. zbog toga su mnogi odustajali. i? nije u redu, i nije ok, ali nemojte reci da niste znali za to prije konkurisanja, zasto se tada nije digao glas? sta, bilo je normalno 30 godina, sada nije? nije to neka trauma za koju vam je trebalo snage da se pobunite protiv. zar nije malo cinicno? i onda se jave ovi kao reziseri poput zbanicke koji pruzaju podrku. bona nebila sta si dosad radila? ka saosjecam sa zrtvama i puna podrska od mene, ali ----------- Tacno, zasto je Zbanicka cutala do sada, kao nije znala da se skidaju do gola i kakva je to obrazovna insztitucija. Pa ne skidaju se svi glumci goli, samo oni koji takav ugovor i ulogu prihvate.

/ Najnovije