Pozadina dolaska Orbana: Dodik tražio pomoć?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lik

Samo prosi,stvarno si jad. Dobit ćeš sankcije a ne pare.

Da

Čovjek je došao prijateljima u posjetu! Što ste ljubomorni i zlobni! Neće valjda ići u islamitirano Sarajevo kod islamskih fundamentalista!

Da

Islamizirano Sarajevo

Handrija

I ovaj Orban se srozao do daske.Prohujalo sa vihorom obojici izgleda.Mile mu je zapevao: "Dotak'o sam dno života".

Radio mahala

Minder politicari iz sarajevske mahale sve znaju. Nema tajne za vas. Garant vam Osmica Osnovac dotura sve te informacije.

Genocidasi

U proljeće kad ptocvjeta vrba ,pravit će mo paprikaš od srba.Napolje stoko iz naše Države .Mars za karpate pogani psi.

Maktub

U proljeće kad ptocvjeta vrba ,pravit će mo paprikaš od srba.Napolje stoko iz naše Države .Mars za karpate pogani psi. ka Genocidasi Otkad je to, i po cemu vasa drzava? Pas ti je onaj ko te je napravio, a na oko Karpata zive normalna ljudska bica. Ne razumijem sto si zapeo za Karpate. Planinski vijenac kao i mnogi drugi. Time nikoga ne vrijedjas. Samo pokazujes da nemas mozga.

Guest

Guest @Da Kolika moze covjek biti bijeda u pamet pa prositi od gosta.

Gigi

A stavili ste upitnik na kraju, ZNACI NAGADJATE-IZMISLJATE... TO STO SU ONI PRICALI SAMO ONI ZNAJU, I ZATO VAS POJEDE MUKA. A STA VAS BRIGA STA SE DESAVA U DRUGOJ DRZAVI....

Bosanac

Madzar doso laje ko i traktorista fasisti

Mudonja

U proljeće kad ptocvjeta vrba ,pravit će mo paprikaš od srba.Napolje stoko iz naše Države .Mars za karpate pogani psi. ka Genocidasi Otkad je to, i po cemu vasa drzava? Pas ti je onaj ko te je napravio, a na oko Karpata zive normalna ljudska bica. Ne razumijem sto si zapeo za Karpate. Planinski vijenac kao i mnogi drugi. Time nikoga ne vrijedjas. Samo pokazujes da nemas mozga. ka Maktub<<PA NAZAD SE VRAĆAJTE JER SU VAS TURCI DOVUKNJARILI SA KARPATA KAO SVOJE SLUGE,KONJUŠARE I TAKO TO!

Toto

Ko je taj Organ neko mudo vidi se skine se druži

071

Evo ga, još jedna kreda sa berze sa povoljnom kamatom od 5%. I blesavi Srbi misle da je RS njihov :D.

/ Najnovije