Povratak svom domu: Na Bistričkoj stanici otvoren Muzej "Valter brani Sarajevo"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sgs

Kad si najniži i umno najmanji mozak u raji, a zoveš se Ramo.

Istina

***

Frljo

Smokijeve oci radili na uzoru Benjamine Karic

Piano, Pjano, se va lontano

Neka je nama- čuveni Sarajlija- Jasmin Duraković otvorio Walterov muzej! Nakon što je shebao Federalnu televiziju a drugi čuveni Sarajlija Džemo Šabić, njegov dojučerašnji kućni ljubimac, nastavio Durakovim stazama involucije. Em nam Jasmin Durak vodi BKC. Das ist Walter, ha?

Das ist Walter

Jao blama, jao srama! Jao KIČA, ko iz priča! Pa kao da su klinci u prvim razredima osnovne, na likovnom odgoju, radili ove teško opisive figure! Izvlači ih tek to što ekipa gostiju i gospon Duraković izgledaju još grotesknije!

Komunjare.

J.... li vam Valter ***** komunističku.Najgora gamad što postoji.

Nazifashisto, đe je ba zapelo, ha?

J.... li vam Valter ***** komunističku.Najgora gamad što postoji. ka Komunjare. Ko ti kavez madr, smrade crnomošuljaški? Proradili geni pogani chetinara, ujkana il mujkana?

Mir komunjaro.

Ko ti kavez madr, smrade crnomošuljaški? Proradili geni pogani chetinara, ujkana il mujkana? ka Nazifashisto, đe je ba zapelo, ha? Jure je za vas bio mjera pogani komunistička.Treba vas protjerati u Sibir tamo vas je i vaš dični Staljin gonio.

Nazifashisto, kuš i raus!

Jure je za vas bio mjera pogani komunistička.Treba vas protjerati u Sibir tamo vas je i vaš dični Staljin gonio. ka Mir komunjaro. Hebo te Staljin, u kompletu s Poglavnikom te Jurom i Bobanom. Brkaš staljinizam i komunističku utopiju, ujkane lumenu! IQ ti je kao i zbroj svih bitaka koje ste dobili- ergo, ispod sobne temperature negrijane prostorije.

Komunjare utopisti.

Hebo te Staljin, u kompletu s Poglavnikom te Jurom i Bobanom. Brkaš staljinizam i komunističku utopiju, ujkane lumenu! IQ ti je kao i zbroj svih bitaka koje ste dobili- ergo, ispod sobne temperature negrijane prostorije. ka Nazifashisto, kuš i raus! Koliko ono bi ofanziva 7 ili 8 samo vam je ova zadnja rinaka kao i vi smradovi komunistički.Vi ste i uništili dičnu vam Jugu pa seve svalili na *****e i *****ke.Nisu *****ci ni *****e imale tu snagu samo vi.Imali ste fabrike vojsku banke i sve ste to pokrali uništili i sve svalili na druge.I sad vi vladate samo što ste sve pretvorili u privatno.J.... li vas Tito i Staljin.Gamad.

/ Najnovije