Povodom velike akcije čišćenja u KS, Forto poslao važnu poruku građanima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Delict

Nesto sto je normalno predstavlja se kao WOW i placa medijska paznja...Populisti i ublehe, objektivno.

Pablo

Nesto sto je normalno predstavlja se kao WOW i placa medijska paznja...Populisti i ublehe, objektivno. ka Delict Ne, nije to normalno i Sarajevu koje je prepuno poganih primitivaca koji bacaju smece kroz prozore, tresu otirace, ulicom bacaju papirice od skatkisa, gledas, ono ide otvori bonbonu, cololadicu, i samo baci na ulicu. Kroz prozor se bacajui ostaci ruckova. Grad je prepun prljave stoke i ako ne uvedete komunalnu policiju da ih kaznjava, dzaba vam trud.

Delict

Ne, nije to normalno i Sarajevu koje je prepuno poganih primitivaca koji bacaju smece kroz prozore, tresu otirace, ulicom bacaju papirice od skatkisa, gledas, ono ide otvori bonbonu, cololadicu, i samo baci na ulicu. Kroz prozor se bacajui ostaci ruckova. Grad je prepun prljave stoke i ako ne uvedete komunalnu policiju da ih kaznjava, dzaba vam trud. ka Pablo Kada sam napisao normalno, mislio sam na cinjenicu da se otpatci bacaju u kante a ne na ulice i sl. U sustini oni su se prilagodili tom dijelu stanovnista koje nije uredu i na osnovu toga grade populizam i skupljaju bodove. Opet kazem ublehe i nista vise...Usaglasavam se za komunalnu policiju, ako znaju ;) Lp,

Jako

Ovo je prava vlada smetljara. Nista ne rade sto treba a onda pocnu cistiti parkove. SVAŠTA

papac

Bravo forto ! To su kapitalni projekti ! Al hajde kad nema nista od Tramvajske stanice na otoci, tramvaja za Hrasnicu, Trolejbusa za Vogoscu zauhar je makar da se grad ocisti. Iako ste mogli od onih opranih 16 miliona nizasta ( projekat uskladjivanja saobracaja nesto tako ) odvojiti 500 hiljada za cistocu i da sve blista.. Ovako je hajd dok ste vani bar necete praviti stetu..

Hocemo skaku

Nije jos savladao č i ć i naginje sanerskom nacin izgovora daje mu ga malo kroz nos. Vidi se da je ljakse . Vrati se skaka ti si barem pravi seljo

/ Najnovije