Povodom prijetnji smrću vijećniku SDP-a, poručeno: Ozbiljan pokušaj ugrožavanja

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

...pravda....

Teroristi su na sve spremni kad izgube vlast.nikakva razlika nepostoji između sda terorista i isil-a.zato se narod treba spremit za obracun s njima poslije sljedecih izbora.teroristi ce izbore izgubit i onda ce krenut obracun snjima naravno da ce oni svaku prljavstinu probat da ne izgube na izborima,znaju sta im slijedi.

jA OSUDJUJEM OVU IZJAVU-Treba samo preci sa RIJECI NA DJELA!

jer ta crvena gamad iz SRBSKE DEMOKTRASKE PARTIJE SDP , samo belaj prave emdju Bosnjacima i zagorcavaju nam zivot svaki dan putems vojih medija sa svojim MTEL pajdasima:kvislinzima, dezerterima, pederima....U Bosni nije uopce toliko lose koliko oniz ele da prikazu a sve nebi li zauzeli Bosnjackom mjesto u svemu.Srbi kandiduju iskljucivo Srbe, Hrvati iskljucivo Hrvate i oni vladaju svojim dijelovima BiH a crvena ateisticka gamad MTEL koalcije zelid a zavlada samo bosnjackim dijelim..e pa nece moci....da ovo rade u bilo kojoj drugoj zapadnoj-pojeo bi ih mrak..samo bi NESTALI preko noci..tako i Bosni treba, jedan za uvijek!

Kmetu.....

Teroristi su na sve spremni kad izgube vlast.nikakva razlika nepostoji između sda terorista i isil-a.zato se narod treba spremit za obracun s njima poslije sljedecih izbora.teroristi ce izbore izgubit i onda ce krenut obracun snjima naravno da ce oni svaku prljavstinu probat da ne izgube na izborima,znaju sta im slijedi. ka ...pravda.... opet ovaj kmet sto kaze da je on"Bosanski musliman koji mrzi Bosnjake"......

Mirko S. Kojotovski

Nemaju se šta oglašavati iz Socijaldemokratske partije BiH.i vršiti pritisak na policiju Imaju organi vlasti koji će utvrditi šta i zbog čega. Vidi se iz onih prepiski da ni oni koji su ga izazvali nisu nimalo naivni.

/ Najnovije