Povodom obilježavanja godišnjice napada na Izrael: Dodik se oglasio na društvenim mrežama

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo bih

DIVLJI GENOCIDNI VEPRE,DA BOGDA TI ZADNJA VEČERA U TVOM SRAMNOM,LOPINAŠKOM,LJIGAVOM ŽIVOTU BILA.

MFffukkers

Chetniks vs Ziofascists is equal Equal.

Prikladno

Kako ugodno veče puno razmjena ideja.

Mudrac

Nece valjda da velica muslimanske teroriste-fanatike! Da nisu napali Izrael prije godinu dana, ne bi bilo rata. Isto kao i da Alija nije izjavio da ce zvrtvovati mir za drzavu ne bi se desio gradjanski rat u BiH.

071

Napad Hamasa na Izraelce NIJE opravdanje za genocid i ratne zlocine nad civilnim palestinskim stanovnistvom. Silovanje palestinskih zatvorenika su zvjerstvo i barbarizam. Raketiranje skola i bolnica su zvjerstvo i barbarizam. Izgladnjivanje djece su zvjerstvo i barbarizam. Ukratko, cionisticki rezim Benjamina Netanyahua je zvjerski, barbarski i fasisticki. Nece biti problem dokazati genocidnu namjeru, jer su je ministri u vladi Benjamina Netanyahua jasno javno artikulisali. Kao sto svaki fasist uvijek na kraju unisti i vlastito drustvo, sto vidimo na primjeru Balkana i npr. Dodika koji je svukao bosanske Srbe u ravan, koji se nikada ekonomski, politicki, demografski i socioloski nece oporaviti od velikosrpskog fasizma, tako ce i Benjamin Netanyahu na kraju dovesti u pitanje opstanak Izraela. Sve su to maligni narcisi i sociopate, koji ne samo da ostavljaju pustos iza sebe kao nusproizvod svojih politika, vec se na kraju svima svete jer su gubitnici. Koliko takvih primjera je potrebno navesti samo iz skorije istorije da bi ljudi shvatili da se sve desava po vrlo jednostavnoj i detaljno u nauci i literaturi objasnjenoj matrici zla?

***

***

***

***

Tuner

Ne obiljezava se napad papak nego se prisjeca na napad na njegovu godisnjicu papak. Po tebi ze to proslavlka?

HAMAS je MOSAD/CIA

Sve je izrežirano ( 7 Oktobar 2023) da se razvali Gaza i protjeraju Palestinci. Hezbolah i Liban je nešto sasvim drugo. Tu su crvene linije povučene ali vidjeti ćemo koliko ne Netanijahu spreman da rizikuje. Netanijahu je Trampov igrač.

visocica1662

Milokrade dabogda ovako proslavljo i obiljezavao stradanje tvoje kopletne familije.

/ Najnovije