Potvrđeno za Radiosarajevo.ba: Cijena benzina i dizela ponovo skače u BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ma naravno ...

Iza SVAKOG poskupljenja kao i iza svake pljačke i potenciranja straha i huškanja te vještački proizvedene mržnje među običnim ljudima stoje političari iz BiH, bez razlike koja je stranka u pitanju. To je više i vrapcima na grani jasno. Ove godine su izbori, i ako ove godine ne produže svoju vlast na ovim prostorima, idu u vječni zaborav a mnogi od njih i na robiju. Teško je normalnom čovjeku razumjeti ovoliko količinu perfidnosti i pohlepe a misliti da imamo posla s LJUDIMA! Oni retardirani degenerici koji budu glasali za ove nacionalne stranke koje su na vlasti posljednjih 30 godina u sigurnu propast i bijedu vuku nas ostale, iako su minorna manjina. Oni to i zaslužuju ali mi ne. Zato treba izaći na izbore, sjetiti se svega od početka ove pandemije, a i mnogo prije toga i bagru kazniti jednom za sva vremena! Ili nam preostaju još dvije opcije: Ustati zajednički i bagru s kravatama oko svojih volovskih vratova početi ubijati po ulicama, bagru na svim stranama i u svim krajevima ove zemlje ILI skončati svoj život mireći se sa svim gadostima i perverzijama koje nam isti ovi političari serviraju već posljednjih 30 godina. Postavlja se pitanje za koga glasati, ali je bolje ZA BILO KOGA a protiv ovih vladajućih, za BILO KOGA PROTIV NJIH!!! Ako ovaj smoreni, milion puta poniženi, jadni i inertni narod ne uradi nešto po tom pitanju iz prve dvije opcije, nažalost, treća opcija nam je zagarantovana! DOSTA JE VIŠE!

Erdo

@ma naravno krenuo da napisem kako nas klepaju po usima, a posebno sa onih 0,25 pfeninga po litri goriva za "autoceste" i onda procitam sta je covjek napisao... upravo tako i nikako drugacije...

Guest

Kupujem dobro ocuvano biciklo.

JA1

Hajd neka je poskupilo bit ce zato autoputeva od akciza ko trave na svakom koraku. Samo gradite, ne osvrcite se ni na koga ;)

Ne_kontam

Al’ nas jasu, al’ nas jasu…

Kija

NEKA NAS JAŠU....NISMO BOLJE NI ZASLUŽILI....KAKAV NAROD TAKVA VLAST....TRAŽILI STE GLEDAJTE...AKO VAM JE TEŠKO ZBACITE JARAM SA VRATA

Kija

Juka upravo tako sve rečeno

jednostavno glup narod

Da bude 10 km litar narod bi ovdje opet sutio i trpio.

Zlatko

Sipaš,ne uzmeš račun na benziskoj! Koliko je goriva uvezeno,carinjeno,plaćen porez? Kakav je kvalitet goriva? Ako već plaćate gorivo TRAŽITE RAČUN!

/ Najnovije