Potvrđeno: Ismet Gavrankapetanović nije dobio saglasnost da bude generalni direktor KCUS-a

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Higijena nužnih promjena

Čemu drama gdje je nema? Bit će neko drugi. A vi se potrudite KCUS konačno mentalno, pravno, etički i ekološki očistiti od kontaminacije i strahovlade Sultanije Sebije. A na dobrobit pacijenata, zaposlenih, društva i države.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Vratite

***

Haha

***

Celo

Lijepe riječi su ukras!

adi

Lijepe riječi su ukras!

Guest

***

Ovo je sultanijino maslo garant

Jer ona ima veću školu od njeg. Ona ima sve sto on nema. A vi sto pišete protiv njega nedaj Bože da vam doktor zatreba ***u bi mu ljubili. A vi sebijini zaboravili ste rat kad je spašavao živote ili su vas bake i sultanija šili. Sve je ovo jedno veliko sr... e

Ja1

***

tuner

sad neko nas ne treba dati saglasnost za nesto u hrvatskoj opstini. ovo je sda napravila, da im neko iz zapadne hercegovine bira direktora bolnice.

Xyz

Boze hvala ti...

***

***

071

Ja bih prije podnio krivicnu prijavu zbog 'procedure' ondasnjeg izbora 'profesorice' Sebije, kada je HDZ pogodovao Bakiru, a ovaj im urucio pola drzave. A sto se tice ove sada situacije, licno mislim da svakako ne treba biti Gavrankapetanovic, iz istog gnijezda je potekao kao i 'prof' Mengele. Na celo KCUS-a treba doci ozbiljna osoba koja ima kredibilitet i koju nije je gladan q pravio, i ko je u stanju opet od Klinickog napraviti ustanovu koja nije seoska mesara u koju pacijenti odlaze samo da bi umrli. A HDZ neka slobodno koci, nema izbornog bez prava sviju nas (presuda ESLJP, i ustavnih antidiskriminatorskih izmjena), a bice i juzna konekcija. Samo neka sada nastave ucjenjivati vecinu u EU, SAD, sve nas, i jos usput neka odu na svaku promociju knjige svakog ratnog zlocinca. Taman cemo se jos brze rijesiti tog kriminalnog kartela. Nece im moci pomoci ovaj put ni Rusija ni ruski prljavi novac, cak ni oko energetske balkanske mafije ciji je i HDZ clan. Malo se ozbiljnije motri tok novca ovih dana. A ja mogu da sacekam, nije problem. Nece jos dugo. A nece im se ni jarani iz SDA vratiti, ma koliko se HDZ upirao. Tim vremenima je dosao kraj.

E bas mi je zao

Jbg...stativa. Vise srece drugi put!

Nek vise popuste ovi bolesni likovi

Super, dosta vise ovih ptica i njihove pohotne nadobudnosti! Ima u BiH ljekara koji su za svjetlosnu godinu ispred ovih ptica po svemu!

MIG29

Zbog ovakvih poganih ministara mladi odlaze .

/ Najnovije