Potvrđeno: Srbija će posuditi plin BiH, evo šta kaže ministar Džindić

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Munja

Ma koji ste vi gabori uhljupi levati.Nesposobni da bilo sta stvorite.Mrzitelji od rodjenja svega sto je iznad vase talibanske kulture .Dezurni pljuvaci i narikaci. Sadaka nacija nastala u hotelu u ovih 30 godina nista nije uspjela da stvori i napravi. I sad vam opet ta mrska SRBIJA daje plin.Pozajmljuje...opet sadaka.....FUJ SMRADOVI JEDNI ....zato sa vama niko i nece.Tavorite i smrdite u vasih 23% tamnog vilajeta za vijek vijekova.... PLJUC!!!

Servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)

Ja od smrdije ne bih nikad ništa uzeo(osim SANDŽAKA )koji je uvijek pripadao BiH,pa makar crko!

Guest

Guest @Munja Sve ste u pravu i vise nego sto ste rekli,ali raja nije kriva za ove lopove jedino sto za njih glasaju,jer im je dar prirode sto mozga-vijuga nemaju. Bijeda u pamet pa onda u djep za 20 dkg kafe ih zaokruzi na izborima. Valjda vole mazohizam.

@Brato

Ja od smrdije ne bih nikad ništa uzeo(osim SANDŽAKA )koji je uvijek pripadao BiH,pa makar crko! ka Servi/sluge (današnji srbi krivoslavci) Pitate zašto nebi uzeo zato što su mi preci a i stidim se toga. A i ne treba ja živim u Austriji i šts me briga za običan narod

BLAGO_NAMA

..... a nama je ministar Nermin Džindić zabranio da posuđujemo gas iz Mađarske. HAHHAHAHAAHAHAHAh

E kako to ide u praksi, plasticno objasnjeno

Da vam prevedem. Od madjara smo kupovali gas po cijeni 10, placajuci Srbiji tranzit 3 i kostalo nas je 13. Onda smo odlucili raskinuti ugovor sa pouzdanim madjarima i placati penal 2 zbog jednostranog raskida, ali smo odlucili uzimati gas preko nepouzdanih bugara za 8 (20% jeftinije), placajuci srbiji tranzit od 4 i to nas kosta 12 + 2 penala ukupno 14. Kako ce sa bugarima uvijek biti ovako, doplacivacemo od srbije direktno jos 13 za pomoc jer i oni prosljedjuju madjarskih 10 i uzimaju svojih 3, isto da od madjara uzimamo kao ranije. Pa ce usteda od 2 da nas neke periode kosta 14+13=27. I zato cemo od nekadasnjih 13 redovno placati 14 sa penalom a nekad i 27 zbog nepouzdanosti bugara. E to se zove nesposobnost i povaljivanje gradjana.

/ Najnovije