Potvrđeno: Fadil Novalić u petak ide u zatvor

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dilfaš mafijaš

Od odlaska u zatvor jedne suspektne, kriminogene spodobe Spahina 14, Poljine i njihovi nepismeni medjii pokušavaju iskontruisati događaj s težinom grčke tragedije. S bogatstvom nagomilanim beskrupulozno i sa sjenom svemoćne Stranke iza leđa, taj i takav Novalić ide u zatvor u rangu hotela de luxe kategorije. Kao i na slobodi, i tamo će živjeti bolje od 95% građana BiH- kao i goleme većine u susjednim zemljama. Presmiješna, za stvarnu vladavinu zakona i prava, ponižavajuća i premala kazna za počinjeno.

Haha

Pa svaki dan pisete da ce danas Fadil u zatvor. Evo dosli i do petka. A zna li se kojeg petka ?

Ja2

***

Komšija

Pa baš na petak. Prije ili poslije džume. Jer znamo da je i on postao musliman kad je trebalo.

kriv je

zbog gasenja fabrike duhana Sarajevo, trebalo bi ga dozivotnu poslati na robiju u kpz zenica

Belma Mujadinović - ANALITA

***

ja1

sjetim se fadila samo kad mi ispadne sapun dok se kupam, kontam valja se njemu sagnuti a i onoj drugoj dvojici. Trojka na vlasti trojac u cuzi

Ja1

Kako je ta mafija uredila zakone po svojoj mjeri. Umjesto da kad je vec na sudu i sudi mu se za ovakvo tesko djelo a na poziciji je i umjesto da se aktivira zakon o porijeklu imovine za svu trojicu pa da se i to doda na optuznicu, oni su to kroz zakone sredili da im se nebi oduzela sva protuzakonito stecena imovina. Trojka nema snagu da promijeni taj zakon jer su tu jos HDZ i SNSD koji su isto tako korumpirani. Svega bi se mi rijesili samo sa jednim zakonom, zakon o porijeklu imovine, izvoli dokazi odakle ti novac za nekretnine i sve sto posjedujes, trecina bosne bi u zatvoru zavrsila a bgmi i hercegovine

Komšija

Kako je ta mafija uredila zakone po svojoj mjeri. Umjesto da kad je vec na sudu i sudi mu se za ovakvo tesko djelo a na poziciji je i umjesto da se aktivira zakon o porijeklu imovine za svu trojicu pa da se i to doda na optuznicu, oni su to kroz zakone sredili da im se nebi oduzela sva protuzakonito stecena imovina. Trojka nema snagu da promijeni taj zakon jer su tu jos HDZ i SNSD koji su isto tako korumpirani. Svega bi se mi rijesili samo sa jednim zakonom, zakon o porijeklu imovine, izvoli dokazi odakle ti novac za nekretnine i sve sto posjedujes, trecina bosne bi u zatvoru zavrsila a bgmi i hercegovine ka Ja1 Doći će i to na red. Polako. Zato se sda, hdz, snsd i njihovi sateliti svim silama opiru ulasku u EU. Samo njima ne odgovara vladavina prava.

333

Koja drama oko trecerazrednog lopova. Mozda da se nadolazeci period iskoristi da se istraze i njegova druga krivicna djela?

/ Najnovije