Potvrđena optužnica protiv Asima Sarajlića, Delalića i Šehovića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Bakir Izetbegovic:"Ja i....".

Pehlivan

Ulazak, konobara,portira, a najviše hodža, u politiku, rezultiralo, je da nam ovakav vogošćanski papak, odlučuje ko će biti izglasan za gradonačelnika Sarajeva, i niz drugih značajnih odluka za svakodnevni život građana. A sud kao i svaki zavsni SDA sud, kao olakšavajuću okolnost, uzet će funkciju i članstvo u krminalnoj organizaciji SDA.

AB

Koja je razlika između Asima, Konakovića, Nikšića, Forte, Čovića ili Dodika ? Nikakva ! Svi oni zapošljavaju svoje stranačke poslušnike samo su Asima uhvatili !

Lord

Sta ce nam GLUMAC sad

CD

Koja je razlika između Asima, Konakovića, Nikšića, Forte, Čovića ili Dodika ? Nikakva ! Svi oni zapošljavaju svoje stranačke poslušnike samo su Asima uhvatili ! ka AB - Apsolutno!

Gost

To kada Sud potvrdi optužnicu je nekada značilo nešto a danas apsolutno ništa. Sudjenje će početi na proljeće 2022, prvostepeno završiti 2023 sa osudjujućom presudom ali blagom kaznom. 2024 ce drugostepeno biti oslobodjeni ili ce Vrhovni sud vratiti sudjenje na prvostepeni postupak. Do 2025 ce se sve okoncati sa potpunim oslobodjenjem Sarajlica. Tako ce se zavrsiti i Respiratori. Sudstvo je najgora reforma ikada uradjena u BiH.

Guest

Guest Asime sacekaj sad ce ti i zet 3 F praviti drustvo da ti ne bude dosadno. U kantini mozete lijepo kupiti sta da pojedete ponijece Fikret love ima je od Respiratora.

Guest

Guest @Lord Uskoro ce.praviti drustvo puncu da malo majka i kcerka se sjete kad su bile slobodne i obadvije nasle greske,ali nema zime za njih neko ce ih ugrijati.

wesa

Sad bi mu sef rekao nemoj te njega on je u ratu poginuo bio pardon ranjen

Guest

Guest Nema vise Bime da kuca diplome u Travniku. Sad mu je zena Smiljka iz Ztare Pazove preuzela posao.

/ Najnovije