Potresnim riječima oprostio se od Nizame i objavio privatnu fotografiju da bi pokazao kakva je žena

2
Radiosarajevo.ba
Potresnim riječima oprostio se od Nizame i objavio privatnu fotografiju da bi pokazao kakva je žena
Foto: Facebook / Nizama Hećimović

Velika tragedija koja je zadesila Gradačac, kada je Nermin Sulejmanović ubio svoju suprugu, pa nastavio krvavi pohod, potresla je sve, a oni koji su poznavali neke od žrtava jezivog zločina skrhani su bolom i ne mogu da dođu sebi i shvate šta se zapravo dogodilo.

Pjevač kojeg publika zna kao učesnika popularnog takmičenja X faktor iz 2013. godine Maid Hećimović jedan je od njih, a sada se emotivnom porukom oprostio od zvijerski ubijene Nizame Hećimović.

"Draga Nizama, vjerujem da si na nekom puno ljepšem mjestu, bez patnje i bola i da si nasmijana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao", napisao je Maid Hećimović.

Sarajevski flautista o noći koju je vrijedilo čekati: Adi Šehu svira jubilarni hiljaditi koncert

Sarajevski flautista o noći koju je vrijedilo čekati: Adi Šehu svira jubilarni hiljaditi koncert

Maid je kao dokaz da je poznavao Nizamu i družio se s njom, objavio fotografiju na Instagram storiju, gdje možemo vidjeti da je bila veoma radosna, druželjubiva i prelijepa mlada žena.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje partnerice Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Maid Hećimović objava
Foto: Instagram: Maid Hećimović objava

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli i danas je u svjesnom stanju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije