Potresna objava bivše saradnice Nenada Nešića: 'Razriješili ste me kad mi je otac bio na aparatima'

3
Radiosarajevo.ba
Potresna objava bivše saradnice Nenada Nešića: 'Razriješili ste me kad mi je otac bio na aparatima'
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Nenad Nešić

Marina Sevkušić, bivša saradnica ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenada Nešića, oglasila se na svom Facebook profilu, gdje je žestoko kritikovala ovog političara. 

Objavu Marine Sevkušić prenosimo u cijelosti: 

"Nenad Nešić: 'Danas sam organizovao prijem za magistra kriminologije.... koja je uprkos mnogim životnim nedaćama poput bolesti oca...' neću dalje citirati. Osjetljivi ministar na životne nedaće poput bolesti oca. Jeftino skupljanje poena je počelo! Gdje je bila empatija kada ste mene razrješili dok mi je otac bio na aparatima??? Djevojci želim zaista sve najbolje i brz oporavak ocu, a vi se sramite ološu!

Baka organizovala otmicu vlastite unuke: "Samo sam je htjela spasiti iz tog zla"

Baka organizovala otmicu vlastite unuke: "Samo sam je htjela spasiti iz tog zla"

Jedina sam u tom momentu radila u porodici, snosila sve moguće troškove liječenja koje nije bilo ni malo naivno. Ministre, da, ja sam magistar diplomatije i razrješili ste me! Ništa javno nisam smjela iznjeti jer su mi prijetili sa više strana. Moj otac je preminuo.. Svim silama sam se trudila u takvim okolnostima da mu pruzim najbolju moguću njegu i pomoć.

Možda bi sada bio živ da sam imala više mogućnosti i da sam ga na vrijeme odvela van zemlje. Sramite se ološi koji koristite ljudsku muku i tako skupljate poene, ja više nemam razlog da šutim! Zašto nikada nisu pristali tadašnji ministar i Nenad Nešić da gostuju sa mnom u emisiji?

[facebook]https://www.facebook.com/marina.sevkusic.9/posts/pfbid02epis5ByZvSA27Post5rnjrQKZ4qE9Zu4rxxbxoKFgryha6D4KNwU9xdmugnhofkPl[/facebook]

Umjesto njihovog prisustva urednik emisije i ja lično smo dobijali prijeteće poruke. Jedina stvar koja me držala u tom kabinetu i partiji bio je moj otac koji se borio sa rakom i čije liječenje sam najlakše mogla finansirati radeći tu, njega više nema ali je iza sebe ostavio sposobnu osobu koja će se boriti ako treba sa najvećim i najjačim ološima kako bi dokazala da to zaista jesu!

Nadam se da ministar poslije mojih objava neće plakati jer je izrazito emotivna osoba...

Meni nije cilj nikog da rasplačem kao sto ste vi to radili svojevremeno. Šutila sam na mobing i na mnogo stvari još.. Šutila sam jer sam imala bolesnog oca i nisam bila u poziciji da se žalim. Presudjeni zlostavljač žena je trenutno Šef kabineta ministra sigurnosti.. Svako dobro Bosno i Hercegovino!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije