Potraga: Zeničanka s poteškoćama u razvoju nestala u naselju Sebuje

J. Ć.
Potraga: Zeničanka s poteškoćama u razvoju nestala u naselju Sebuje
Foto: BHRT / Nabujala rijeka Bosna
Zeničanki Dijani H. (55) gubi se svaki trag nakon što je krenula u nedjelju po daidžu koji je njen nestanak i prijavio u policiji.

Da je prijavljen nestanak ženske osobe potvrdila je za Radiosarajevo.ba Aldina Ahmić, glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK)

"U policijskoj stanici Crkvice prijavljen je danas nestanak ženske osobe inicijala D.H, rođene 1964. godine na području Sebuja. Nestanak je prijavio njen staratelj, a policija poduzima sve potrebne radnje na pronalasku osobe", kazala je Ahmić.

Raspisana je potraga, ekipe su na terenu te pokušavaju pronaći Dijanu, inače osobu s poteškoćama u razvoju. Strahuje se da je stradala u jučerašnjim poplavama koje su zahvatile ovo naselje.

Porodica apelira da, ukoliko imate bilo kakvih saznanja o nestaloj Zeničanki o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije